Tuomasmessu

Helatorstain iltamessu. Aiheena taivaaseen astunut Kristus. Ennen messua Domini life -rukoustapahtuma klo 16 ja keittopäivällinen klo 17. Ei messua klo 10!

Tuomasmessussa keskeisessä osassa ovat rukous ja musiikki. Messun aikana voit käydä sivualttareilla kirjoittamassa omia esirukouspyyntöjä tai vain olla ja levähtää omalla paikallasi. Messussa on myös mahdollisuus öljyllä voiteluun.

Messun toimittavat Riitta-Leena Sihvola, Johannes Haapalainen ja Tiina Huovila. Musikkista vastaa Julia Hyyrynen, Nuorten bändi ja Nurmijärven kirkkokuoro. Ankkurilaiset avustustehtävissä.

Huom! Messun jälkeen ei ole kirkkokahveja vaan sen korvaa keittopäivällinen ennen messua klo 17. Ennen päivällistä on mahdollisuus Timo Reuhkalan johdolla tutustua älypuhelimen Domini life -rukoussovellukseen ja rukoilla yhdessä klo 16.

Tervetuloa!

ma 1.7.2019 klo 12.00 - ke 31.7.2019 klo 18.00

RAJAMÄEN TIEKIRKKO

Rajamäen kirkko on avoinna tutustumista ja hiljentymistä varten jokaisena heinäkuun päivänä klo 12-18.

Konsertti Soivat kesäsävelet

Konsertissa kuunnellaan hengellisiä lauluja Lavrenchukin musiikkiperheen esittämänä.Mukana myös piano- ,viulu- ja harmonikkamusiikkia.

Nurmijärven kirkko

Elämännokka 1 rippikoulun konfirmaatio