Muumimaailman retki

Perinteinen koko päivän retki Naantalin Muumimaailmaan!

Bussi lähtee Nurmijärven seurakuntakeskuksen parkkipaikalta (Kirstaantie 5-7) klo 7.45 ja palaa samaan paikkaan klo 17.45.

Retken hinta on 35€ / henkilö ja se sisältää rannekkeen sekä matkat. Alle 2-vuotias sylissä on ilmainen, omalla istumapaikalla 10€.

Mukaan mahtuu 52 ensiksi ilmoittautunutta. Sitovat ilmoittautumiset tehdään sähköisen lomakkeen kautta, johon pääset tältä sivulta. Ilmoittautuminen avautuu 8.4. ja päättyy 30.4. tai kun bussi on täynnä. Verkkomaksulinkki toimitetaan maksajaksi merkityn henkilön sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä.

Retken ruokailut ovat omakustanteisia. Muumimaailman ruokapaikoissa käytetään mahdollisimman paljon lähialueilla tuotettuja raaka-aineita ja luomua. Ravintoloissa on huomioitu myös yleisimmät allergiat ja muut ruokarajoitteet.

Lisätietoja: www.muumimaailma.fi

Retken tiedot: Sanna Puhakka 050 467 2454, sanna.puhakka@evl.fi

Ilmoittautumisen ja laskutuksen tiedot: Taina Rauhala 050 356 4881, taina.rauhala@evl.fi

Herusten kioski

Herusten perhekerho

Perhekerhoissa on yhteistä tekemistä lapsille ja aikuisille. Tule mukaan viettämään aikaa ja vaihtamaan kuulumisia yhdessä muiden perheiden kanssa.

Klaukkalan perhekerho

Röykän Toimela