Pisara-suurleiri junnuleiri

ke 24.7. kello 10.00

Ilmoittaudu tästä

Tule mukaan Pisara-suurleiri tutustumaan uusiin ihmisiin monipuolisen tekemisen yhteydessä

Nurmijärven seurakunta osallistuu tänä vuonna Pisara-suurleirin junnuleirille. Pisara-suurleiri järjestetään joka neljäs vuosi. Seuraavan suurleirin ajankohta on 24.–29.7.2019, joka järjestetään Partaharjun leirikylässä Pieksämäellä. Pisara-suurleirin junnuleiri on telttaleiri 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille ohjaajineen. 

Pisara leirin päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt nautitaan unesta teltoissa. 

Pääjärjestäjänä on Nuori kirkko ry yhteistyökumppanien kanssa.   

Leirin hinta 130€/osallistuja, sisarhinta 120€/osallistuja. 

 

Nyt sinulla on hieno mahdollisuus kokea Pisara-suurleiri ilmoittaudu ihmeessä! Voimme luvata Pisaraleirin olevan aivan mahtava viikko täynnä yhteistä mukavaa toimintaa. Seurakunta tarjoaa leiriläisille teltat, joten lähtösi ei ole teltasta kiinni. 

 

Lisää Pisara-suurleiristä löydät leirin omilta sivuilta: http://www.pisaraleiri.fi 

 

Lisätietoja saa kysellä

Iitu Öhman

p.040 5565 863

iida.ohman@evl.fi


Katso myös

pe 12.4. klo 18.00

Leiri yksinhuoltajille lapsineen

Tule viettämään mukava keväinen viikonloppu seurakunnan leirikeskukseen Sääksiin - juuri sinä, isä tai äiti, lastesi kanssa.
pe 26.4. klo 18.00

Huhtikuun varhaisnuorten leiri Sääksissä

Älä jää yksin - Tule sinäkin mukaan ! Varhaisnuorten leirit ovat suunnattu 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Ohjelmassa mm: - kivaa ja mielenkiintoista tekemistä yhdessä toisten kouluikäisten kanssa - uusia elämyksiä, kokemuksia, tietoja ja taitoja - uusia kavereita - mahdollisuus jutusteluun ja yhdessä tekemiseen myös aikuisten kanssa - juttuja ja pohdintoja elämästä ja uskosta
pe 10.5. klo 16.30

Äiti- lapsileiri Sääksissä

Tule viettämään yhdessä lastesi kanssa äitienpäivä viikonloppua monipuolisen tekemisen ja rentoutumisen merkeissä.