Liikunnallinen perheleiri

Liikunnallinen perheleiri Sääksin leiri- ja kurssikeskus

Reippaan liikunnan iloa yhdessä oman perheen kanssa.

Tervetuloa mukaan perinteiselle liikunnalliselle leirille!

Tällä kertaa pääsemme nauttimaan kesäisestä menosta yhdessä oman perheen kanssa. La-su välisenä yönä olemme mukana valtakunnallisessa "Nuku yö ulkona" - päivässä, johon on mahdollisuus osallistua (sisällä saa siis myös nukkua!). Seurakunnalla on tarjota muutamia telttoja yöpymiseen mutta voit ottaa mukaan myös oman. Makuualustat ja -pussit sekä tyynyt pitää olla mukana itseltä (leirikeskuksen petivaatteita ei voi viedä ulos). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mikäli tarvitset telttaa.

Lisätiedot leiristä: Sanna Puhakka 050 467 2454, sanna.puhakka@evl.fi  (Jätä soittopyyntö tekstiviestinä tai laita sähköpostia. Olen yhteydessä loma-aikana kun olen työpuhelimen äärellä.)

Lisätiedot ilmoittautumisjärjestelmästä: Toimistosihteeri Taina Rauhala, taina.rauhala@evl.fi tai 050 356 4881 (lomalla 1.7.-4.8.)

Herusten kioski

Herusten perhekerho

Perhekerhoissa on yhteistä tekemistä lapsille ja aikuisille. Tule mukaan viettämään aikaa ja vaihtamaan kuulumisia yhdessä muiden perheiden kanssa.

Klaukkalan perhekerho

Röykän Toimela