Rajamäen kyläpäivä

Rajamäen kirkko, Rajamäen Kirkonnurkka

Tuttuun tapaan seurakunta on mukana kyläpäivien hulinassa! Kirkko on auki ja oppaat paikalla 9.30-14.30. Artturi-salissa on tarjolla pientä särvintä ja ilmapalloja klo 9.30-15, Julia-kanttori laulattaa toivelauluja klo 12 ja 13. Myös nuorisotila Nurkka on auki. Tervetuloa!

Rajamäen kyläpäivähälinästä on mukava välillä vetäytyä rahoittumaan ja lepuuttamaan jalkojaan. Tätä varten on niin kirkko kuin Artturi-salikin auki. Kirkossa ovat kirkko-oppaat paikalla klo 9.30-14.30 kertomassa mielenkiintoisia tarinoita kirkon historiasta ja esittelemässä mm. kirkon taideaarteita. Artturi-salissa on koko päivän (klo 9.30-15) pannu kuumana eli tarjolla kahvia, teetä, mehua ja keksejä. Lapset voivat hakea mukaansa ilmapallot. Klo 12 ja 13 pidetään kanttorin johdolla toivelauluhetket. Tapahtuma-alueella on myös seurakunnan teltta, jossa diakoniapiiriläiset myyvät mm. käsitöitä diakoniatyön hyväksi. Työntekijät päivystävät Kirkonnurkalla ja kiertelevät tapahtuma-alueella.

Lämpimästä tervetuloa!

Mikkelinpäivän perhemessu

Perhemessussa ihmettelemme yhdessä enkeleitä, Jumalan sanansaattajia. Messun kesto n. 45 min., jonka jälkeen kirkkokahvit ja -mehut suolaisen syötävän kera. HUOM! Ei messua klo 10!