Mikkelinpäiän messu Nurmijärven kirkossa. Kirkkokahvit

Nurmijärven kirkko

Messu kutsuu Sanan, ehtoollisen, musiikin ja Pyhän äärelle.

Mikkelinpäivän aihe on Jumalan sanansaattajat

400-luvulta lähtien on syyskuun 29. päivä omistettu ylienkeli Mikaelille. Taistelu, jonka hän kävi pimeyden valtoja vastaan, liittyy pääsiäiseen. Kristus on saavuttanut ratkaisevan voiton pahan valloista, mutta taistelu jatkuu edelleen maailmassa. Myöhemmin mikkelinpäivästä on tullut kaikkien enkelien päivä, jolloin tutkistellaan heidän merkitystään ja tehtäviään. Jumalan sanansaattajina enkelit suojelevat ja opastavat ihmistä ja muistuttavat häntä Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.
Mikkelinpäivää vietetään 29.9. tai, jos se on arkipäivä, seuraavana sunnuntaina.

Raamatuntekstit:

Psalmi: Ps. 103: 19-22

Ensimmäinen lukukappale:  1. Moos. 28: 10-17

Toinen lukukappale: Ilm. 12: 7-12

Evankeliumi :  Matt. 18: 1-6 (7-9) 10

Messussa kuulemme Jumalan sanaa, rukoilemme, laulamme, hiljennymme ja nautimme ehtoollista.

Messussa palvelevat pastorit Markus Asunta (liturgia) ja Jouni Vasikainen sekä Aulis Ansaharju (saarna) sekä joukko Esikoiset RY:n vapaaehtoisia. Kanttorina on Janne Peltokorpi

Tervetuloa kaikenikäiset!

Messu Rajamäen kirkossa, Herättäjän kirkkopyhä

Messu kutsuu Sanan, ehtoollisen ja Pyhän kohtaamisen äärelle!

Nurmijärven kirkko

Messu Nurmijärven kirkossa, Sadonkorjuun kiitosjuhla

Messu kutsuu Sanan, ehtoollisen, musiikin ja Pyhän äärelle.

Rukoushetki Klaukkalan kirkossa

Pyhäpäivän rukoushetki