Mikkelinpäivän perhemessu

Perhemessussa ihmettelemme yhdessä enkeleitä, Jumalan sanansaattajia. Messun kesto n. 45 min., jonka jälkeen kirkkokahvit ja -mehut suolaisen syötävän kera. HUOM! Ei messua klo 10!

Mikkelinpäivä on ihan erityinen lasten ja enkelien pyhäpäivä. Perhemessuun ovat tervetulleita kaikenikäiset yhdessä pohtimaan enkeliteemaa, laulamaan lasten virsiä, rukoilemaan liikkuen ja nauttimaan Jumalan perheväen yhteistä juhla-ateriaa ehtoollista. Lapset voivat saada ehtoollisen, jos heille on kerrottu sen merkitys jotakuinkin ikätasoisesti. Lapset voivat tulla alttarille myös siunattaviksi. Messun aikana saarnastuolin edestä löytyvä lasten kirkko on käytössä erityisesti pienempiä lapsia varten.

Messussa mukana papeista Tiina ja Riku, lastenohjaajista Tea ja Sirkka ja kanttorina Julia.

Messun jälkeen on tarjolla kirkkokahvit ja -mehut sekä jotain suolaista syötävää.

Tervetuloa yhteiseen juhlaan!

Nurmijärven kirkko

Messu Nurmijärven kirkossa

Messu kutsuu Sanan, ehtoollisen, musiikin ja Pyhän äärelle.

Messu Rajamäen kirkossa 19. sunnuntaina helluntaista

"Kuule, Israel! Herra on meidän Jumalamme, Herra yksin. Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja koko voimastasi." 5. Moos. 6:4

Messu Klaukkalan kirkossa

Messu kutsuu Pyhän äärelle, Sanan kuuloon ja ehtoolliselle.