Kasvattajien ilta

Kasvattajien ilta Klaukkalan kirkko

Huomaa hyvä lapsessasi! Miten tukea lapsen myönteistä kasvua mm. tutustumalla omiin vahvuuksiin? Luennolla käydään läpi pienten hyvien hetkien ja onnistumisten sanallistamisen merkitystä otsikolla: "Nappaa lapsi ja nuori kiinni hyvänteossa!".

Miten lapsi voi löytää itsestään toimivia ja myönteisiä voimavaroja ja miten ne näkyvät päivähoidossa ja vapaa-ajalla?

On tärkeää, että lapsia autetaan tunnistamaan omia myönteisiä puolia, jotta hänelle voi tarkentua itsestään valoisa ja realistinen kuva "millainen minä olen".

Vahvuuksille rakentaminen voi käynnistää pienistä hetkistä myönteisen yläkierteen, joka auttaa näkemään myös hyviä puolia toisissa ihmisissä.

Kouluttajana Mari Thure-Sivola (erityisopettaja, KM) on rohkea ja innokas lasten ja nuorten voimavarakeskeisen kasvun lähettiläs. Nopeus, aitous ja energinen ote ovat Marin vahvuudet. Marin koulutukset ovat vastavuoroisia ja sydänlämpöisiä.

Keskusteluilta on kaikille avoin ja sen järjestää seurakunta yhdessä kunnan kanssa. Tilaisuuden aikana on järjestetty lastenhoito, jossa on mahdollisuus osallistua pyhäkouluhetkeen. Ilmoittautumiset lastenhoitoon 1.10. mennessä arkisin klo 9-16: Taina Rauhala 050 356 4881 tai taina.rauhala@evl.fi

Toimistosihteeri
Kirstaantie 5-7
01900 Nurmijärvi

Rajamäen perhekerho

Perhekerhoissa on yhteistä tekemistä lapsille ja aikuisille. Tule mukaan viettämään aikaa ja vaihtamaan kuulumisia yhdessä muiden perheiden kanssa.

Haikalan koulun nuorisotila, Professorintie 5, 01820 Klaukkala

Haikalan perhekerho