Perheiden peli-illat

Perheiden peli-illat Klaukkalan kirkko

Tule perheesi kanssa pelailemaan ja tapaamaan muita.

Peli-illassa on mahdollisuus viettää aikaa yhdessä muiden perheiden kanssa erilaisten pelien parissa:

• liikuntasalissa ja sään suosiessa pihalla mahdollisuus vaudikkaisiin pallo- ja mailapeleihin
  • pöytäpelejä löytyy kaikenikäisille; perinteisistä lautapeleistä isompien lasten jääkiekkopeleihin ja biljardiin.
  • Myös perheiden pienimmille löytyy tekemistä

Maksuton iltateetarjoilu.

Sisäänkäynti kirkon sisäpihan ylätasanteelta.

Lämpimästi tervetuloa!

Kuusela

Kirkonkylän perhekerho

Perhekerhoissa on yhteistä tekemistä lapsille ja aikuisille. Tule mukaan viettämään aikaa ja vaihtamaan kuulumisia yhdessä muiden perheiden kanssa.

Rajamäen perhekerho

Haikalan koulun nuorisotila, Professorintie 5, 01820 Klaukkala