Aasia-iltamessu

Kristinusko kasvaa Aasiassa, eri puolilla tuota valtavaa mannerta. Tule mukaan osallistumaan Aasia-aiheiseen iltamessuun ja kokeilemaan, miten aasilaiset vaikutteet voisivat sopia suomalaiseen messuelämään!

Iltamessun teema, kristinusko Intiassa, Kiinassa ja Aasiassa ylipäätään, on mukana niin musiikissa kuin saarnassa. Tervetuloa mukaan oppimaan ja kokemaan jotakin tästä valtavan laajasta teemasta ja osallistumaan messuun!

Liturgiasta ja saarnasta vastaa Ville Päivänsalo yhdessä vierailevan pastorin Paulos Huangin kanssa. Pastori Markus Asunta ja kanttori Julia Hyyrynen vastaavat musiikista, johon sisältyy intialaisia sävelmiä. Lauluryhmä Alppilasta esittää kiinalaisia kristillisiä lauluja.

Kirkkotee ja -kahvi, jonka aikana Huang kertoo kristinuskosta Kiinassa ja Päivänsalo hankkeista Intiassa.

Artturi-sali

Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka kaikille niille, joilla on päiväsaikaan vapaata.

Nurmijärven seurakuntakeskus

Maanantairuokailu

Ruokailu kaikille joilla päivisin aikaa! Klo 12-13 Kohtaamispaikka kaiken ikäisille,

Röykän Toimela