Aasia-iltamessu

Aasia-iltamessu Klaukkalan kirkko

Kristinusko kasvaa Aasiassa, eri puolilla tuota valtavaa maanosaa. Tule mukaan osallistumaan Aasia-aiheiseen iltamessuun ja kokeilemaan, miten aasialaiset vaikutteet voisivat sopia suomalaiseen messuelämään!

Iltamessun teema, kristinusko Intiassa, Kiinassa ja Aasiassa ylipäätään, on mukana niin musiikissa kuin saarnassa. Tervetuloa mukaan oppimaan ja kokemaan jotakin tästä valtavan laajasta teemasta ja osallistumaan messuun!

Liturgiasta ja saarnasta vastaa Ville Päivänsalo yhdessä vierailevan pastorin Paulos Huangin kanssa. Pastori Markus Asunta ja kanttori Julia Hyyrynen vastaavat musiikista, johon sisältyy intialaisia sävelmiä. Lauluryhmä Alppilasta esittää kiinalaisia kristillisiä lauluja.

Kirkkotee ja -kahvi. Sen aikana Huang kertoo kristinuskosta Kiinassa, Timo Reuhkala (Sansa) ja Päivänsalo kertovat puolestaan hankkeista Intiassa.

ke 30.10.2019 klo 18.00 - ke 11.12.2019 klo 20.00

Raamattuluennot Sakarjan kirjasta

Rajamäen kirkon seurakuntasalissa seitsemän luentoa Sakarjan kirjasta klo 18-20.
ke 30.10.2019 klo 18.00 - ke 11.12.2019 klo 20.00

Raamattuluennot Sakarjan kirjasta

Jari Araneva jatkaa suosittuja raamattuluentojaan.

Ystävyyden kammari

Kohtaamispaikka Ystävyyden kammari

Kaikenikäiset tervetuloa! Vapaamuotoista keskustelua. Kahviraha 1,-. Ohjelmahetkiä.