Klaukkalan pyhäkoulu

Lasten oma kirkkohetki kokoontuu kirkon av-tilassa

Pyhäkoulu kutsuu kaikenikäisiä lapsia

Pyhäkoulussa kerrotaan Raamatun sanomaa sanoin ja kuvin, unohtamatta leikkiä, laulua ja askartelua. Pyhäkoulu on maksuton, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Siellä voi käydä säännöllisesti tai satunnaisesti silloin kun itselle parhaiten sopii.

Kevätkaudella sunnuntai pyhäkoulut kokoontuvat seuraavasti:

Pyhäkoulu kokoontuu Klaukkalan kirkon av-tilassa, sisäänkäynti kirkon pääovesta su klo 12 (pyhäkoulu peruttu: talviloman vuoksi 16.2 ja 23.2 sekä 5.4 ja 12.4).

Haikalan koulun nuorisotila, Professorintie 5, 01820 Klaukkala

Haikalan perhekerho

Perhekerhoissa on yhteistä tekemistä lapsille ja aikuisille. Tule mukaan viettämään aikaa ja vaihtamaan kuulumisia yhdessä muiden perheiden kanssa.

Herusten kioski

Herusten perhekerho