Vertaistukea erityislasten vanhemmille

Nuorisotalo

Tässä avoimessa ryhmässä jaamme arjen haasteet ja kiemurat sekä iloitsemme yhdessä. Ei ole väliä mikä diagnoosi lapsellasi on tai onko diagnoosia lainkaan, keskusteltavaa riittää varmasti.

Kahvitarjoilu.

Mikäli tarvitset lastenhoitoa, ilmoita siitä sitovasti edellisen viikon keskiviikkoon mennessä, jotta osaamme varata riittävän määrän hoitajia paikalle. Lastenhoito on sinulle ilmaista.

Lisätietoja ja lastenhoitoon ilmoittautumiset: Marje Läänesaar p. 050 430 6384 tai marje.laanesaar@kolumbus.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Mukana ryhmää toteuttamassa:  Nurmijärven seurakunta, lapset ja perheet

Toimistosihteeri
Kirstaantie 5-7
01900 Nurmijärvi

Sääksin leiri- ja kurssikeskus

Perheiden ulkoilupäivä

Tervetuloa ulkoilemaan ja puuhailemaan!

Kuusela

Kirkonkylän perhekerho

Perhekerhoissa on yhteistä tekemistä lapsille ja aikuisille. Tule mukaan viettämään aikaa ja vaihtamaan kuulumisia yhdessä muiden perheiden kanssa.

Rajamäen perhekerho