Paastonajan hiljainen iltamessu

ke 4.3. kello 18.00 - ke 4.3. kello 19.00

Lähde mukaan hiljaiselle rukousmatkalle kohti pääsiäistä! Laskeudumme yhdessä paastonaikaan hiljentyen pyhän Jumalan edessä.

Tervetuloa paastonajan hiljaiseen iltamessuun Rajamäen kirkkoon keskiviikkoisin 4.3., 11.3., 18.3., 25.3. ja 1.4. klo 18.

Iltamessussa laulamme lempeitä, keskiaikaisia rukouslauluja ja vanhoja virsiä ilman säestystä. Tule mukaan hengähtämään hetkeksi ja kuuntelemaan hiljaisuutta. Voit antaa hiljaisten sävelten kuljettaa sinua paaston aikana kohti pääsiäistä.

Saamme istua paikoillamme, polvistua, seisoa tai vaeltaa kirkkosalissa kukin oman toiveemme mukaisesti. Voimme osallistua lauluun silloin kun siltä tuntuu tai vain kuunnella hiljaa sävelten kaikua.

Tule myös mukaan esilauluryhmään! Kokoonnumme kirkossa ennen messua klo 17.20 ja harjoittelemme yhdessä messun psalmin, rukouslaulut ja mahdolliset soolo-osuudet. Esilaulajaksi ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, kaikki saavat tulla!

Jos haluat tulla mukaan rakentamaan yhteistä messuamme muissa tehtävissä, ota yhteyttä Leaan: lea.kujanpaa at evl.fi.

seurakuntapastori, Rajamäen kirkkopiiri, MuM
Patruunantie 1