Katsomukset ja elämä -keskustelupiiri

ke 11.3. kello 18.00 - ke 11.3. kello 19.30

Tervetuloa K&E-keskustelupiiriin pohtimaan sekä uskontojen että muiden katsomusten merkitystä nykyelämässä laajasti ja avoimesti! Nyt aiheena on Kungfutse ja Paavali tärkeimmistä hyveistä.

Lähtökohtaisesti keskitymme noin joka toisella kerralla johonkin yleisempään katsomuksellista keskustelua herättelevään aiheeseen ja joka toisella kerralla keskustelemme erityisesti uskonnoista. Tällöin käytämme soveltuvin osin kansainvälisesti tunnettua Kuunteleva keskustelu kirjoituksista -menetelmää. Sen perusideana on lukea rinnakkain eri uskontojen pyhiä kirjoituksia ja pohtia niiden merkitystä nykyisin kunkin keskustelijan omaa käsitystä kunnioittaen.

Tule siis mukaan kohtaamaan yhdessä mitä mielenkiintoisimpia keskustelunaiheita ja tutustumaan uusiin ihmisiin tai aiempiin tuttaviin lisää! Myös kirkkoon kuulumattomat, kenties ateistit tai muiden kuin kristillisten uskontokuntien edustajat, ovat oikein tervetulleita mukaan. (Kevään mittaan K&E-piiri kokoontuu tämän jälkeen vielä kahdesti, päivämäärät ilmoitetaan mahdollisimman pian.)

Piiristä vastaa seurakunnan puolesta pastori Ville Päivänsalo ja sen koordinaattorina toimii Pertti Eskelinen.

vs. seurakuntapastori, Klaukkalan kirkkopiiri (50 %)
Ylitilantie 6
01900 Klaukkala