Pyhä Henki ja armolahjat - TT Eero Junkkaalan raamattuluentosarja Artturi-sali

Kuka on Pyhä Henki? Mitä ovat armolahjat ja kenelle ne kuuluvat? Tarvitseeko seurakuntamme niitä? Entä mitä tarkoittaa henkikaste ja mistä sellaisen tunnistaa?

Tule kuuntelemaan, ihmettelemään, kyselemään ja keskustelemaan Sanan äärelle Rajamäelle!

Raamattukouluttaja, teologian tohtori Eero Junkkaala pitää kolmen illan luentosarjan keskiviikkoisin klo 18 Artturisalissa, Patruunantie 1, Rajamäki. Aiheina ovat:

• 22.4. Pyhän Hengen tehtävä
  • 29.4. Armolahjat rakentavat seurakuntaa
  • 6.5. Henkikaste ja Hengen täyteys

Luennon jälkeen keskustelua ja iltarukous. Jutustelua voi jatkaa teekupposen äärellä klo 20 saakka.

Mukana pastorit Lea Kujanpää ja Riitta-Leena Sihvola. Lämpimästi tervetuloa!

seurakuntapastori, Rajamäen kirkkopiiri, MuM
Patruunantie 1