Katsomukset ja elämä: Usko ja kehitystavoitteet

ke 3.6. kello 18.00 - ke 3.6. kello 19.30
Teams-keskustelu Internetissä

Katsomukset ja elämä (K&E) -keskustelupiiri kokoontuu etäkeskusteluun Teams-keskustelualustalla ke 3.6. klo 18-19.30. Teemana on usko ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteet.

Illan teemaa pohditaan käyttäen virikkeinä katkelmia You Tubessa tänä keväänä julkaistun Maailmanparannuskahvilan jaksoista. Niissä on ollut mukana niin asiantuntiojita kuin seurakuntamme työntekijöitä pohtimassa, miten seurakunnat voivat edistää, ja miten ne jo edistävät, YK:n kestävän kehityksen tavoitteita esimerkiksi köyhyyden, sairauden ja nälän vähentämiseksi maailmasta sekä ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja tasa-arvon lisäämiseksi. Julkaistut jaksot ovat nähtävillä kootusti ainakin täältä: https://culturesethics.wordpress.com/maailmanparannuskahvila/.

Ilmoita kiinnostuksestasi liittyä mukaan pastori Ville Päivänsalolle (ville.paivansalo@helsinki.fi), niin saat osallistumiseen tarvittavan Teams-linkin. Tapaamisessa suunnitellaan myös syksyn ohjelmaa. Tervetuloa kaikki!

K&E-ryhmän koordinaattorina toimii Pertti Eskelinen ja seurakunnan puolesta siitä vastaa pastori Ville Päivänsalo.

vs. seurakuntapastori, Klaukkalan kirkkopiiri (50 %)
Ylitilantie 6
01900 Klaukkala