Syyskauden avausmessu

Nurmijärven kirkon kellotapuli ja punaisena hehkuvat puunlehdet
Nurmijärven kirkko

Koko seurakunnan yhteinen syyskauden avaus Nurmijärven kirkossa. Uudet työntekijät ja vapaaehtoiset siunataan työhönsä ja pastori Pirjo Kuula asetetaan kappalaisen virkaan. Kirkkokahvien yhteydessä nuorisotyönohjaaja Maritta Kopsalan läksiäiset.

Messussa liturgina toimii Jarmo Hella, saarnaa kirkkoherra Ari Tuhkanen. Musiikista vastaavat seurakunnan kanttorit. Lääninrovasti Ilkka Järvinen toimittaa kappalaisen virkaan asettamisen.

Kirkkokahvit messun päätyttyä seurakuntakeskuksessa. Kirkkokahvien yhteydessä nuorisotyönohjaaja Maritta Kopsalan eläkkeelle läksäiset

Ei messua Klaukkalassa eikä Rajamäessä.

Bussikuljetus Nurmijärvelle lähtee Klaukkalan kirkon pihalta klo 10.15 (Lopentietä ja Hongisojantietä kirkolle) ja Rajamäestä Artturi-salin pihasta klo 10.30. Bussit merkitty "Kirkkokyyti"-kyltein, myös reitin varrelta voi nousta kyytiin. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä bussikyydin ajan. Paluukyydit lähtevät seurakuntakeskuksen pihasta kirkkokahvien päätyttyä.