Messu 20. sunnuntaina helluntaista

su 18.10. kello 10.00 - su 18.10. kello 11.15
Nurmijärven kirkko

Tervetuloa messuun Sanan, musiikin ja ehtoollisen äärelle!

Messu on Jumalan kansan perhejuhla, tervetuloa siis koko perheen voimin!

Kirkossa on huomioitu turvavälit - käytössä vain joka toinen penkkirivi. Tulethan vain terveenä!

Pyhäpäivän otsikko on usko ja epäusko

Usko näkee Jeesuksessa Jumalan Pojan, jolla on valta tehdä Jumalan tekoja. Jeesuksen eläessä monet epäilivät häntä tai loukkaantuivat häneen, torjuivat hänen jumaluutensa ja pitivät häntä kansanvillitsijänä. Usko ja epäusko taistelevat myös jokaisen kristityn sydämessä. Siksi Jeesuksen seuraaja joutuu arvioimaan oman uskonsa perusteita.

Messussa palvelevat pastori Jouni Vasikainen, liturgia ja saarna, diakoni Kirsi Kalliotähti, avustus ja kanttori Jonna Vartiainen.

Raamatun tekstit:

Psalmi Ps. 78: 1–8

1. lukukappale Jes. 8: 11–15

Lujalla kädellä Herra veti minut pois siltä tieltä, jota tämä kansa kulkee.

2. lukukappale 2. Kor. 1: 18–2

Jumala voi todistaa, etten sano teille sekä: ”Kyllä” että: ”Ei.”

Evankeliumi Joh. 9: 24–38

Mies, joka oli ollut sokea, kutsuttiin kuultavaksi. Fariseukset sanoivat hänelle: ”Anna kunnia Jumalalle! Me tiedämme, että se mies on syntinen.”