Rukousilta

ke 4.11. kello 18.00 - ke 4.11. kello 19.00
Raamattu ja kynttilä

Tervetuloa hengähtämään yhdessä Pyhän Jumalan edessä!

Tule mukaan kaikille avoimeen rukousiltaan! Kokoonnumme klo 18 Rajamäen kirkossa, Patruunantie 7, Rajamäki, joka toinen keskiviikko: 7.10., 21.10., 4.11. ja 18.11.

Aloitamme pienellä raamattuhetkellä, mukaan voit ottaa oman Raamatun. Keskustelemme aiheeseen liittyvistä ajatuksista ja rukoilemme yhdessä.

Olet vapaa olemaan hiljaa tai rukoilemaan ääneen sen mukaan, miten itse haluat. Kenenkään rukous ei ole liian vähäpätöinen tai huono, ja Jumala kuulee niistä jokaisen. Kuljetaan rukouspolkua yhdessä toinen toistamme tukien!

Rukousilta kestää noin tunnin. Sen aikana on mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen ja öljyllävoiteluun. Illan päätteeksi voit vielä jäädä yksityiseen rippiin tai sielunhoitoon.

Teetarjoilua emme tällä hetkellä voi koronarajoitusten vuoksi järjestää. Käytössä on joka toinen penkkirivi. Käytämme myös maskeja ja öljyllävoitelussa kertakäyttöhanskoja.

seurakuntapastori, Rajamäen kirkkopiiri, MuM
Patruunantie 1