Sanajumalanpalvelus Rajamäen kirkossa

Tuomiosunnuntai (Kristuksen kuninkuuden sunnuntai). Kristus, kaikkeuden Herra. Kirkkovuosi päättyy.

Kristus tulee aikojen lopulla ”kirkkaudessaan kaikkien enkeliensä kanssa ja istuutuu kirkkautensa valtaistuimelle” (Matt. 25: 31). Näin kirkkovuoden viimeinen sunnuntai liittyy samalla seuraavaan sunnuntaihin, adventtiin. Kirkkovuoden alussa ja lopussa – tai lopussa ja alussa – kuuluu sama viesti: Jumala lähestyy meitä Kristuksessa ja asettaa meidät kasvojensa eteen. Ihminen on vastuussa teoistaan ja tekemättä jättämisistään. Viimeisessä tuomiossa Jumalan vanhurskaus toteutuu lopullisesti.

Tekstit: Mal. 3:19-20, 1. Kor. 15:22-28, Matt. 25:31-46

Jumalanpalveluksessa mukana papeista Tiina Huovila ja Ida Vartiala, kanttorina Satu Ranta, musiikissa avustaa Aleksi Matikainen ja muissa tehtävissä Pirkko Masih.

Kirkossa on huomioitu turvavälit, joka toinen penkkirivi on käytössä. Tulethan vain terveenä!