1. Adventtisunnuntain sanajumalanpalvelus

su 29.11. kello 10.00 - 11.00
Nurmijärven kirkko

1.Adventtisunnuntaina lauletaan hoosiannaa. Uusi kirkkovuosi alkaa ja kastepuu otetaan käyttöön.

1. adventtisunnuntaina Nurmijärven kirkossa otetaan käyttöön kastepuu, lauletaan Hoosiannaa ja aloitetaan uusi kirkkovuosi.

Jumalanpalveluksessa palvelevat liturgina  Pirjo Kuula, saarna ja kastepuunkäyttöön siunaamisen toimittaa Ari Tuhkanen, kanttorina Jonna Vartiainen. Seppä Timo Miettinen kertoo palveluksen lopussa ajatuksiaan kastepuun valmistamisesta.

Messu streemataan, ja siitä vastaavat Markus Asunta ja Piia Ahtee.

Huom!

Kirkkoon mahtuu yhteensä 20 henkilöä nykyisten rajoitusten puitteissa. Seurakuntalaisia voidaan ottaa sisälle reilut 10 hlöä. Kirkon ovet avataan vasta klo 9.45. Käynti kirkkoon vain pääoven kautta.

Palvelukseen voi osallistua kotoa käsin streemauksen ansiosta.

Kappalainen, Kirkonkylän piirikappalainen, kouluyhteistyö
Kirstaantie 5-7
01900 Nurmijärvi

Seksuaalineuvoja, seksuaalikasvatus (SSS - Suomen Seksologisen Seuran auktorisoima).