Rippikoulusunnuntain messu

su 31.1. kello 10.00 - 11.00
Nurmijärven kirkko

Sunnuntaina 31.1. vietetään Suomen kirkoissa rippikoulusunnuntaita eli kaikkien tämän vuoden rippikoululaisten kutsujumalanpalvelusta. Se striimataan eli suoratoistetaan Nurmijärven seurakunnan kotisivuille klo 10. Jälkikäteen sen voi katsoa seurakunnan sivuilta ja facebook-sivuilta.

Vietämme marraskuun lopun jälkeen ensimmäistä kertaa messua eli ehtoollisjumalanpalvelusta. Messun aihe on Jumalan armo meitä ihmisiä kohtaan. Messun toimittavat pastorit Riitta-Leena Sihvola, Johannes Haapalainen ja Markus Asunta, kanttorit Julia Hyyrynen ja Jonna Vartiainen sekä suntio John Andersson. Striimaajana on suntio Johanna Mikkola.

Vaikka joudumme yhä viettämään messua ilman läsnäolevaa seurakuntaa, Sen päätyttyä on mahdollisuus tulla nauttimaan ehtoollista Nurmijärven kirkkoon klo 11-12. Helmikuun alusta lähtien ehtoollista voi nauttia paitsi Nurmijärven messun jälkeen myös Nurmijärven, Klaukkalan ja Rajamäen kirkkopäivystysten aikana, tiistaisin klo 16-18 Klaukkalassa, keskiviikkoisin klo 16-18 Nurmijärvellä ja torstaisin klo 16-18 Rajamäessä.

Tervetuloa osallistumaan striimimessuun ja ehtoolliselle! Tulethan vain terveenä.