Sohvakirkko

Sohvakirkkoon pääsee sisään seuraamalla linkkiä.
Verkossa

Osallistu jumalanpalvelukseen rennosti kotisohvalta! Yhteys muodostetaan Teams-sovelluksen kautta. Musiikissa Make Perttilä ja Ville Nurmi.

Tule mukaan kokeilemaan, miten jumalanpalvelus toimii etäyhteyksien kautta. Klaukkalan iltamessutiimi haluaa kokeilla uusia tapoja tuoda ihmisiä yhteen ja yhteyteen Jumalan kanssa.

Sohvakirkko on kuin jumalanpalvelus kirkossa, paitsi että osallistut siihen omalta kotisohvalta. Teams mahdollistaa vuorovaikutuksen jumalanpalveluksen toimittajien ja osallistujien välillä.

Sohvakirkossa mukana tekemässä Ida Vartiala, Jouni Vasikainen, Pertti Eskelinen ja musiikista vastaa Make Perttilä sekä Ville Nurmi. Ja sinä!

Rippikoululainen saa Sohvakirkkoon osallistumisesta leiman passiin huoltajien toimesta.

Sohvakirkkoon pääsee tämän linkin kautta: shorturl.at/hyW24 ."Kirkon ovet" avautuvat klo 17.45

Pari sanaa tekniikasta: Teams on Microsoftin etäkokoussovellus, jonka voi halutessaan ladata vaikkapa älypuhelimeensa, mutta Sohvakirkkoon pääsee osallistumaan myös tietokoneella suoraan pelkän linkin kautta, jolloin asennuksia ei tarvitse tehdä. Kun kirkkohetki alkaa, mykistämme kaikkien mikit, jotta taustarohinat eivät häiritse kuulemista. Ennen ja jälkeen kirkkohetken on kiva nähdä naamoja, eli videota voi pitää päällä, mutta kirkkohetken aikana videot olisi hyvä pitää pois päältä. Puheenvuoron voi pyytää "nostamalla kättä" tai pyytämällä tekstikentässä puheenvuoron. Teams ei onneksi vaadi käyttäjältään paljoa!

Jos haluat kokeilla Teamsin toimintaa jo etukäteen, niin laita viesti Pertille: perttik.eskelinen@gmail.com - sovitaan lyhyt testaussessio etukäteen ja varmistetaan, että yhteytesi toimii.