Rukousilta (alustava varaus)

ke 26.5. kello 18.00 - ke 26.5. kello 19.00
mantelinkukka

Jos koronarajoitukset mahdollistavat, kokoonnumme jälleen yhdessä rukoilemaan Rajamäen kirkkoon.

Tule mukaan kaikille avoimeen rukousiltaan! Rukoilemme keskiviikkoisin klo 18 Rajamäen kirkossa, Patruunantie 7, seuraavasti: 20.1., 3.2., 14.4., 28.4., 12.5. ja 26.5. Seuraathan ilmoituksia verkkosivuillamme, sillä koronatilanne voi vaikuttaa rukousiltojen järjestämiseen lyhyellä varoitusajalla.

Aloitamme rukousillan pienellä alustuksella Raamatusta. Mukaan voit ottaa oman Raamatun. Keskustelemme aiheeseen liittyvistä ajatuksista, laulamme ja rukoilemme yhdessä. Rukousilta kestää noin tunnin.

Rukousillan aikana kirkko on kuin olohuone, jossa voit istua tai kulkea vapaasti. Kirkon seiniltä löytyy Raamatun tekstejä, joita voit käydä lukemassa ja mietiskelemässä. Voit myös käydä sytyttämässä tuohuksen. Olet vapaa olemaan hiljaa tai rukoilemaan ääneen sen mukaan, miten itse haluat. Kenenkään rukous ei ole liian vähäpätöinen tai huono, ja Jumala kuulee niistä jokaisen. Voit halutessasi saada myös henkilökohtaista esirukousta, ja illan päätteeksi on mahdollisuus yksityiseen rippiin, sielunhoitoon ja öljyllävoiteluun.

Jos haluat palvella rukousillassa vapaaehtoisena, ota yhteyttä! Tehtäviä löytyy esimerkiksi musiikin, esirukouksen tai rukouspyyntöjen lukemisen parissa.

Kuljetaan rukouspolkua yhdessä toinen toistamme tukien! Lämpimästi tervetuloa!

seurakuntapastori, Rajamäen kirkkopiiri, MuM
Patruunantie 1