Rukousilta Rajamäen kirkossa

ke 25.8. kello 18.00 - 19.00
Risti iltahämärässä

Tule mukaan rukoilemaan yksin tai yhdessä!

Jos koronarajoitukset mahdollistavat, kokoonnumme jälleen rukoilemaan Rajamäen kirkkoon.

Kaikille avoin rukousilta pidetään keskiviikkoisin klo 18 Rajamäen kirkossa, Patruunantie 7, seuraavasti: 25.8., 8.9., 22.9., 6.10., 20.10., 3.11. ja 10.11. Seuraathan ilmoituksia verkkosivuillamme, sillä koronatilanne voi vaikuttaa rukousiltojen järjestämiseen lyhyellä varoitusajalla.

Ota tullessasi kupillinen teetä ja istahda penkkiin levähtämään. Aloitamme rukousillan pienellä alustuksella Raamatusta. Syksyn aikana käymme läpi Johanneksen evankeliumia. Mukaan voit ottaa oman Raamatun. Keskustelemme aiheeseen liittyvistä ajatuksista, laulamme ja rukoilemme yhdessä. Rukousilta kestää noin tunnin.

Rukousillan aikana kirkko on kuin olohuone, jossa voit istua tai kulkea vapaasti. Kirkon seiniltä löytyy tekstejä, joita voit käydä lukemassa ja mietiskelemässä. Voit myös käydä sytyttämässä tuohuksen. Olet vapaa olemaan hiljaa tai rukoilemaan ääneen sen mukaan, miten itse haluat. Kenenkään rukous ei ole liian vähäpätöinen tai huono, ja Jumala kuulee niistä jokaisen.

Voit halutessasi saada myös henkilökohtaista esirukousta ja öljyllävoitelun. Illan päätteeksi on mahdollisuus yksityiseen rippiin ja sielunhoitoon.

Jos haluat palvella rukousillassa vapaaehtoisena, ota yhteyttä! Tehtäviä löytyy esimerkiksi musiikin, kirkon valmistelemisen, esirukouksen tai rukouspyyntöjen lukemisen parissa.

Kuljetaan rukouspolkua yhdessä toinen toistamme tukien! Lämpimästi tervetuloa!

seurakuntapastori, Rajamäen kirkkopiiri, MuM
Patruunantie 1