Toinen adventtisunnuntai

Toisen adventtisunnuntain messu Klaukkalan kirkossa klo 12. Aiheena Kuninkaasi tulee kunniassa. Toinen vuosikerta alkaa.

Evankelisessa kristikunnassa tämän päivän aiheena on Kristuksen tuleminen kunniassaan aikojen lopulla. Tämän ilmaisee myös nimitys adventus glorificationis, jonka Eerik Sorolainen Postillassaan (1621) suomensi sanoilla Christuxen cunnialisesta tulemisesta. Seurakunnan tulee kärsivällisesti kilvoitellen odottaa Kristuksen tuloa. Keskelle hätää ja syyllisyyttä seurakunta on saanut lupauksen pelastuksen ajasta. Tämä lupaus täyttää sen toivolla ja ilolla.

Messussa mukana pastorit Jouni Vasikainen (liturgia ja saarna) ja Tiina Huovila (avustus) sekä kanttori Mikko Peltokorpi.

Raamatun tekstit: Psalmi Ps. 80:15-20; 1. lukukappale Jes. 35:3-6; 2. lukukappale Hepr. 10:35-39 ja evankeliumi Luuk. 12:35-40