Kirkonkylän kirkkopiirin joulujuhla

Kaksi isompaa käsinukkea sekä pieni koira-aiheinen käsinukke

Nurmijärven seurakuntakeskus

Kaikenikäisten yhteinen joulujuhla messun jälkeen.

Joulupuuroa, torttuja, yhteislauluja sekä nukketeatteri Hupilaisen jouluinen esitys Tyhjät, täydet kädet.

Kirkonkylän kirkkopiirin joulujuhlassa esiintyy kangasalalainen nukketeatteri Hupilainen. Jouluinen näytelmä Täydet tyhjät kädet kertoo pienen Irenus-pojan matkasta tapaamaan vastasyntynyttä Rauhanruhtinasta. Irenus seuraa isäänsä itämaan kuningas Baltasaria tämän tietämättä. Matkalla pieni poika kohtaa erilaisia ihmisiä erilaisine tarpeineen. Perillä Betlehemissä Irenus hämmästyy itsekin omasta lahjastaan pienelle Jeesus-lapselle. Näytelmä kestää noin 30 min. ja sen ikäsuositus on yli 3-vuotiaille. Pienemmätkin katsojat ovat tervetulleita aikuisten seurassa.
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille

Kappalainen, Kirkonkylän piirikappalainen
Kirstaantie 5-7
01900 Nurmijärvi

Seksuaalineuvoja, seksuaalikasvatus (SSS - Suomen Seksologisen Seuran auktorisoima).