Toimintaa perheille

Perhetoiminta on jäänyt kesätauolle, toiminta käynnistyy jälleen keskiviikosta 24.8. alkaen.

Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille!

Perheiden peli- ja leikki-illat

maanantaisin klo 17.30-19.30 Klaukkalan seurakuntakeskuksessa, sisäänkäynti iltapäivätoiminnan tilasta.

Viikko on mukava aloittaa toisia perheitä tavaten pelien ja leikkien merkeissä.

Klaukkalan seurakuntakeskuksen tiloissa on paljon mahdollisuuksia leikkiin ja erilaisiin peleihin.

Iltapäivätoiminnan tilassa tekemistä erityisesti pienemmille lapsille, monitoimisalissa pallo- ja mailapelit vauhdikkaampaan menoon ja nuorisotilassa pingistä, biljardia ja vaativampia lautapelejä.

Aikuisille sisätiloissa maskisuositus. Tulethan paikalle vain terveenä.

Tervetuloa kaikenikäisten lasten kanssa!

Yhteyshenkilönä Tarja Tolppola, tarja.tolppola@evl.fi tai 050 478 0288

Kuuselan perhepäivät

lauantaisin 3.9, 1.10, 29.10. ja 26.11. klo 10-14

Malakiaksentie 5, Nurmijärvi

Tervetuloa Kuuselaan tapaamaan muita perheitä ja puuhailemaan sekä ulkona että sisällä. Voit ottaa mukaan omaa grillattavaa, käytössä kaasugrilli.

Yhteyshenkilönä Tarja Tolppola , tarja.tolppola@evl.fi tai 050 478 0288

Lapsilla iso pyöreä tyyny, jonka sisällä pieni lapsi. Lapset vierittävät tyynyä lattiaa pitkin.
Lapsilla iso pyöreä tyyny, jonka sisällä istuu pieni lapsi. Lapset vierittävät tyynyä lattiaa pitkin.