Perheille suunnattua toimintaa

Perheiden peli- ja leikki-illat:  ovat tauolla loppuvuoden ajan.

maanantaisin klo 17.30-19.30 Klaukkalan seurakuntakeskuksessa, sisäänkäynti iltapäivätoiminnan tilasta.

Viikko on mukava aloittaa toisia perheitä tavaten pelien ja leikkien merkeissä.

Klaukkalan seurakuntakeskuksen tiloissa on paljon mahdollisuuksia leikkiin ja erilaisiin peleihin.

Iltapäivätoiminnan tilassa tekemistä erityisesti pienemmille lapsille, monitoimisalissa pallo- ja mailapelit vauhdikkaampaan menoon ja nuorisotilassa pingistä, biljardia ja vaativampia lautapelejä.

Tervetuloa kaikenikäisten lasten kanssa!

Yhteyshenkilönä Tarja Tolppola, tarja.tolppola@evl.fi tai 050 478 0288

Kuuselan perhepäivät:  Loppuvuoden päivät on toistaiseksi peruttu.

Kirkonkylän Kuusela, Malakiaksentie 5 Nurmijärvi

Perheiden kesken mukavaa yhdessäoloa ulkona ja sisällä.

Kaikenikäisille tarkoitettu toiminnallinen päivä. Pihalla tekemistä ja leikkiä, sisällä mm. leluja, pelejä, askartelua. Tärkeintä kuitenkin toisten ihmisten kohtaaminen ja yhdessäolo.

Lounasmahdollisuus: Aikuiset 5€, lapset 3,50€ ja alle 4-vuotiaat ilmainen

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Voit saapua paikalle oman perheesi aikataulujen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa!

Tarkempia tietoja voit kysellä: Tarja Tolppola, tarja.tolppola@evl.fi tai 050 478 0288

Piirretyt karhu, orava ja varis metsässä