Perheille suunnattua toimintaa

*************************************************************************************************************

VERTAISTUKEA ERITYISLASTEN VANHEMMILLE

Tässä avoimessa ryhmässä jaamme arjen haasteet ja kiemurat sekä iloitsemme yhdessä. Ei ole väliä mikä diagnoosi lapsellasi on tai onko diagnoosia lainkaan, keskusteltavaa riittää varmasti.

Ryhmä kokoontuu Kirkonkylän Nuorisotalossa, Pappilantie 1, 01900 Nurmijärvi.

Kokoontumisaika on klo 15-18. Voit tulla ja mennä tuona aikana oman aikataulusi mukaan.

Kevät- ja kesäkauden 2020 kokoontumiset: 2.2, 1.3, 5.4, 3.5, 7.6. ja 5.7.

Syyskauden 2020 kokoontumiset: 2.8, 6.9, 4.10, 1.11. ja 6.12.

Kahvitarjoilu. Mikäli tarvitset lastenhoitoa, ilmoita siitä sitovasti edellisen viikon keskiviikkoon mennessä, jotta osaamme varata riittävän määrän hoitajia paikalle. Lastenhoito on sinulle ilmaista.

Lisätietoja ja lastenhoitoon ilmoittautumiset: Marje Läänesaar p. 050 430 6384 tai marje.laanesaar@kolumbus.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Mukana ryhmää toteuttamassa:  Nurmijärven seurakunnan lapset ja perheet