Toimintaa perheille

Perheiden peli- ja leikki-illat

maanantaisin klo 17.30-19.30 Klaukkalan seurakuntakeskuksessa, sisäänkäynti iltapäivätoiminnan tilasta.

Viikko on mukava aloittaa toisia perheitä tavaten pelien ja leikkien merkeissä.

Klaukkalan seurakuntakeskuksen tiloissa on paljon mahdollisuuksia leikkiin ja erilaisiin peleihin.

Iltapäivätoiminnan tilassa tekemistä erityisesti pienemmille lapsille, monitoimisalissa pallo- ja mailapelit vauhdikkaampaan menoon ja nuorisotilassa pingistä, biljardia ja vaativampia lautapelejä.

Tervetuloa kaikenikäisten lasten kanssa!

Yhteyshenkilönä Tarja Tolppola, tarja.tolppola@evl.fi tai 050 478 0288

Kuuselan perhepäivät 30.10. ja 20.11. klo 10-14

Kirkonkylän Kuusela, Malakiaksentie 5 Nurmijärvi

Perheiden kesken mukavaa yhdessäoloa ulkona ja sisällä.

Kaikenikäisille tarkoitettu toiminnallinen päivä. Pihalla tekemistä ja leikkiä, sisällä mm. leluja, pelejä, askartelua. Tärkeintä kuitenkin toisten ihmisten kohtaaminen ja yhdessäolo.

Grilli kuumana omille eväille.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Voit saapua paikalle oman perheesi aikataulujen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa!

Tarkempia tietoja voit kysellä: Tarja Tolppola, tarja.tolppola@evl.fi tai 050 478 0288

Lapsilla iso pyöreä tyyny, jonka sisällä pieni lapsi. Lapset vierittävät tyynyä lattiaa pitkin.
Lapsilla iso pyöreä tyyny, jonka sisällä istuu pieni lapsi. Lapset vierittävät tyynyä lattiaa pitkin.