Vietä oman näköistä joulua

Jouluun liitetään monenlaisia odotuksia. Suvun perinteet, lapsuuden muistot ja ympäristön luomat paineet saattavat joskus kasvaa liian isoiksi ja tukahduttaviksi. Tärkeintä joulussa on ilo siitä, että Jeesus syntyi maailmaan. Jeesus koki kaiken, mikä kuuluu ihmisen elämään: ilon, surun, naurun, tuskan ja kuoleman. Mikään inhimillinen ei ollut hänelle vierasta. Jokaisen joulu on tärkeä ja oikeanlainen.

Löydä joulun tunnelmaa kirkosta

Joulukuussa järjestetään erilaisia tapahtumia kirkoissa ja seurakuntien tiloissa. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksia järjestetään. Monenlaiset joulukirkot, joulujuhlat, konsertit ja joulumyyjäiset luovat omaa joulunajan tunnelmaa.

Jouluradio kuuluu jouluun tänäkin vuonna

Jouluradio soi aina loppiaiseen saakka.
Pääkanavan lisäksi netissä soivat:

• Kauneimmat Joululaulut
  • Klassinen joulu
  • Happy Holidays
  • Lasten jouluradio
  • Rouhea joulu
  • PopJoulu ja
  • Julradion.

Myös Nurmijärven seurakunta on mukana JouluradionLinkki avautuu uudessa välilehdessä taustajoukoissa.

Joulurauhaa: jouluevankeliumi

Loppiainen on joulua vanhempi juhla!

Lastenkirkon joulukalenteri: