Tervetuloa Kultaleirille Lapin maisemiin!

su 12.- la 18.6. Kulta-leiri Lapissa Tievatuvalla v. 2008-2012 syntyneille (n. 10-14-vuotiaille)

Lappi kutsuu! Lähde mukaan katsomaan yötöntä yötä, Lapin erämaita sekä poroja. Viikon kestävä telttaleiri Tievatuvan ja UKK-kansallispuiston maisemissa on jokaiselle osallistujalle ikimuistoinen kokemus. Leirille lähdemme yhdessä naapuriseurakuntien kanssa ja mukaan on lähdössä satoja lapsia.

Leiriin sisältyy myös leiriläisten vanhempainilta Klaukkalan kirkon nuorisotilassa ti 3.5. klo 18-20

Leirin hinta 80 € Nurmijärven seurakunnan jäseniltä (70 € saman perheen seuraavilta sisaruksilta) ja 130 € muilta kuin Nurmijärven seurakunnan jäseniltä.

Mukaan mahtuu 35 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Lisätietoja leiristä saat nuorisotyönohjaaja Janne Saariselta 050 3237 155, janne.s.saarinen@evl.fi

Leirille välttämättömät varusteet:

- Vaihtovaatteita 7 päivän varalle + yhdet ylimääräiset mukaan päiväreppuun.

- Lämpimät vaatteet (hupparia, pitkälahkeisia housuja, villasukkia ym), sillä Sodankylän korkeuksilla voi olla viileitäkin päiviä tai jopa pakkasta viikon aikana.

- Hyvät kengät tunturireissuille. Suosittelemme nilkkavartisia ja hieman jäykkäpohjaisempia kenkiä, mutta perinteisillä retkeilykengillä kyllä pärjää myös. Suosittelemme myös ottamaan rakkolaastareita mukaan varulta.

· Kevyemmät kengät leiriin ja bussiin matkoille. Crocsit voivat olla myös hyvä ottaa näiden kevyempien kenkien lisäksi mukaan.

- Sadetakki, jos ulkona ollessa alkaa satamaan. Olemme leirillä pääsääntöisesti ulkona, joten mahdollinen vesisade on vain kestettävä. Siksi hyvä ottaa sadetta kestävä takki mukaan. Jos on sateen kestävät housut olemassa, voi nekin ottaa mukaan. Kastuneiden vaatteiden kuivausta emme pysty järjestämään sisätiloihin.

- Hattu, suojaamaan päätä auringolta ja hyönteisiltä. Pipo kannattaa ottaa myös mukaan, koska keli voi mennä pahimmillaan pakkaselle.

- Pyyhe ja uikkarit. Leirillä on mahdollista käydä saunassa ja uimassa tunturipurossa.

- Henkilökohtaiset hygieniatavarat, kuten shampoot, hammaspesuvermeet ym. Henkilökohtaisista lääkkeistä ilmoitus leirin ohjaajille.

- Teltta. Mielellään 2-kerrosteltta (sisä- ja ulkoteltta), jotta vesisade ei tule läpi telttaan.

- Makuupussi, millä voi nukkua pakkaskelilläkin.

- Makuualusta, mikä on tarpeeksi paksu, ettei kylmä maa hohka läpi.

- Juomapullo. Erityisen tärkeä kun lähdemme kiertämään vaellusreittejä.

- Ruokailusetti (syvä lautanen, haarukka tai lusikka ja muki) sekä kangaspussi niille.

- Päiväreppu, mihin mahtuu eväät, vaihtovaatekerta sekä sadevaatteet ja juomapullo.

Puukkoa ei leiriläisen tarvitse ottaa mukaan, sillä ohjaajilla on lainata puukkoa tarvittaessa.

Lopullinen leirikirje varustelistoineen tulee myöhemmin osallistujille.

Ilmoittaumislinkki Tievatuvan Kulta-leirille

Leirin ilmoittautumisaika on 1.-30.4.2022