Varhaisnuorten leirit ja retket

Nurtsin seurakunnan varkkatyö järjestää monipuolisesti leirejä, retkiä ja tapahtumia kouluikäisille ympäri vuoden. Tältä sivulta näet kuluvan kauden tarjonnan. Leireillä on työntekijöiden lisäksi mukana joukko isosia ja vapaaehtoisia. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Leireistä lisää yleistä infoa sivun lopussa.

Varhaisnuorten leirit kesällä 2022

Jokainen lapsi pitää ilmoittaa leirille erikseen. Tämä varmistaa paikkojen täyttymisen oikeassa järjestyksessä. Mikäli lapsia on useampi ja leirin yhteydessä on mainittu sisaralennus, huomioidaan se laskutettaessa. Tästä kannattaa laittaa vielä maininta ilmoittautumisen "lisätietoja" -kenttään.

ma 6.- ke 8.6. Sääksissä varkkojen eräilyleiri v. 2008-2015 syntyneille (n. 7-14-vuotiaille)

Pidätkö luonnosta ja eräilystä? Jos vastasit kyllä, tule mukaan Sääksiin varhaisnuorisotyön eräleirille. Leirillä ollaan paljon ulkona, harjoitellaan eräilyyn liittyviä asioita ja pidetään hauskaa. Leiriyöt voit halutessasi nukkua teltassa Sääksin leirikeskuksen pihassa, joten tässä huima mahdollisuus ensikertalaisille kokeilla, mitä eräily on.

Leirin hinta 40 € (-50 % sisaralennus saman perheen seuraavilta sisaruksilta).

Mukaan mahtuu 45 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Lisätietoja leiristä saat nuorisotyönohjaaja Samuli Pietiläiseltä, 040 5565 863, samuli.pietilainen@evl.fi

Leiri alkaa maanantaina kello 14 ja päättyy keskiviikkona kello 14.

Ilmoittaumislinkki varhaisnuorten Sääksin eräilyleirille

Leirin ilmoittautumisaikaa on jatkettu 15.5.2022 asti!

su 12.- la 18.6. Kulta-leiri Lapissa Tievatuvalla v. 2008-2012 syntyneille (n. 10-14-vuotiaille)

Lappi kutsuu! Lähde mukaan katsomaan yötöntä yötä, Lapin erämaita sekä poroja. Viikon kestävä telttaleiri Tievatuvan ja UKK-kansallispuiston maisemissa on jokaiselle osallistujalle ikimuistoinen kokemus. Leirille lähdemme yhdessä naapuriseurakuntien kanssa ja mukaan on lähdössä satoja lapsia.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Kultaleirille

Leirin ilmoittautuminen on auki 1.-30.4.2022!

Ma 20.- ti 21.6. Sääksissä kesäleiri v. 2013-2015 syntyneille (n. 7-9 vuotiaille)

Leirin hinta 20 € (-50 % sisaralennus saman perheen seuraavilta sisaruksilta).

Leiri alkaa maanantaina kello 12 ja päättyy tiistaina kello 13.

Ti 21. - to 23.6. Sääksissä kesäleiri v. 2008-2012 syntyneille (n. 10-14-vuotiaille)

Leirin hinta 40 € (-50 % sisaralennus saman perheen seuraavilta sisaruksilta).

Leiri alkaa tiistaina kello 18 ja päättyy torstaina kello 13.

Lisätietoja leiristä saat nuorisotyönohjaaja Janne Saariselta 050 3237 155, janne.s.saarinen@evl.fi

Kesä ja Sääksi kuuluvat ehdottomasti yhteen! Tule mukaan Sääksiin joko yhden (v.13-15-syntyneet) tai kahden (v. 08-12-syntyneet) yön leirille juuri ennen juhannusta. Luvassa uimista, ulkona olemista, leikkejä ja pelejä sekä mukavia yhteisiä hetkiä. Leirillä mukana myös iloiset isoset.

Kummallekin leirille mahtuu 45 ensimmäistä ilmoittautunutta per leiri.

Ilmoittautumislinkki varhaisnuorten Sääksin kesäleireille

Leirien ilmoittautumisaikaa on jatkettu 15.5.2022 asti!

Su 26. - ke 29.6. Sääksissä musiikkileiri 2010-2014 syntyneille (n. 8-12-vuotiaille)

Leirin hinta 150 € (-33 % sisaralennus saman perheen seuraavilta sisaruksilta).

Soitinopettajina Nurmijärven musiikkiopiston opettajia ja kuoroa laulattaa kanttori Anni Nummila. Leirille tarvitaan oma soitin ja iloinen leirimieli.

Leirille mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Lisätietoja leiristä saat kanttori Satu Rannalta 050 331 6800, satu.ranta@evl.fi.

Ilmoittautumislinkki musiikkileirille

Leirin ilmoittautumisaikaa on jatkettu 15.5.2022 asti!

Isoseksi tai yöpäivystäjäksi leireille

Tänä vuonna isos- ja yöpäivystäjähaku on yhdistetty samalle lomakkeelle riparien kanssa, jotta molemmille leireille hakeva voi listata kaikki leiritoiveensa siihen järjestykseen, jossa niille hakee.

Mikäli et ole vielä käynyt rippikoulua ja/tai isoskoulutusta, voit silti kerhonohjaana hakea tällä lomakkeella varhaisnuorten leireille isoseksi. Kirjoita tällöin oman riparin ajankohta -kenttään, että olet kerhonohjaaja, ja isoskoulutuksen ajankohdaksi voit laittaa kerhonohjaajakoulutuksen ajankohdan.

Ilmoittautumislinkki kesän leireille isoseksi

Ilmoittautumislinkki kesän leireille yöpäivystäjäksi

Linkit ovat avoinna 31.3. asti.

Varhaisnuorten leireistä yleistä:

Älä jää yksin - Tule sinäkin mukaan !

Varhaisnuorten leirit ovat suunnattu 7-14-vuotiaille lapsille.

Ohjelmassa mm:
- kivaa ja mielenkiintoista tekemistä yhdessä toisten kouluikäisten kanssa
- uusia elämyksiä, kokemuksia, tietoja ja taitoja
- uusia kavereita
- mahdollisuus jutusteluun ja yhdessä tekemiseen myös aikuisten kanssa
- juttuja ja pohdintoja elämästä ja uskosta

Varhaisnuorten leirit pidetään pääasiallisesti Sääksin leiri- ja kurssikeskuksessa, Sääksjärventie 144, 05200 Rajamäki

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Nurmijärven seurakunnan nettisivujen kautta.

Maksuvapautusta leirimaksusta voi hakea seurakunnan taloustoimistosta saatavalla lomakkeella (044 4220504 tai anna-liisa.kurikka@evl.fi)

Seurakunta on siirtynyt verkkomaksulaskutukseen. Ilmoittautuneille lähetetään ennen leiriä maksulinkki sähköpostiin. Jos käytössäsi ei ole verkkopankkitunnuksia tai anot maksuvapautusta, ole yhteydessä anna-liisa.kurikka@evl.fi

Leireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuneille ja leirille mahtuneille lähetetään sähköinen leirikirje ennen leiriä, josta selviää tarkempi leiriohjelma sekä muut tarvittavat tiedot.

Varhaisnuorisotyön leireistä vastaavat lähtökohtaisesti seurakunnan varhaisnuorisotyöntekijät: Samuli ja Janne.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Yhteystiedot: