Varhaisnuorten leirit ja retket

Varhaisnuorten leireistä yleistä:

Älä jää yksin - Tule sinäkin mukaan !

Varhaisnuorten leirit ovat suunnattu 7-14-vuotiaille lapsille.

Ohjelmassa mm:
- kivaa ja mielenkiintoista tekemistä yhdessä toisten kouluikäisten kanssa
- uusia elämyksiä, kokemuksia, tietoja ja taitoja
- uusia kavereita
- mahdollisuus jutusteluun ja yhdessä tekemiseen myös aikuisten kanssa
- juttuja ja pohdintoja elämästä ja uskosta

Varhaisnuorten leirit pidetään pääasiallisesti Sääksin leiri- ja kurssikeskuksessa, Sääksjärventie 144, 05200 Rajamäki

Leirille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Nurmijärven seurakunnan nettisivujen kautta.

Maksuvapautusta leirimaksusta voi hakea seurakunnan taloustoimistosta saatavalla lomakkeella (044 4220504 tai anna-liisa.kurikka@evl.fi)

Seurakunta on siirtynyt verkkomaksulaskutukseen. Ilmoittautuneille lähetetään ennen leiriä maksulinkki sähköpostiin. Jos käytössäsi ei ole verkkopankkitunnuksia tai anot maksuvapautusta, ole yhteydessä anna-liisa.kurikka@evl.fi

Leireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuneille ja leirille mahtuneille lähetetään sähköinen leirikirje ennen leiriä, josta selviää tarkempi leiriohjelma sekä muut tarvittavat tiedot.

Varhaisnuorisotyön leireistä vastaavat lähtökohtaisesti seurakunnan varhaisnuorisotyöntekijät: Samuli ja Janne.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Yhteystiedot:

Samuli Pietiläinen p. 040 5565 863
samuli.pietilainen@evl.fi

Janne Saarinen p. 050 3237 155
janne.s.saarinen@evl.fi

Varhaisnuorten leirit ja retket keväällä 2022

Jokainen lapsi pitää ilmoittaa leirille erikseen. Tämä varmistaa paikkojen täyttymisen oikeassa järjestyksessä. Mikäli lapsia on useampi ja leirin yhteydessä on mainittu sisaralennus, huomioidaan se laskutettaessa. Tästä kannattaa laittaa vielä maininta ilmoittautumisen "lisätietoja" -kenttään. Ilmoittautumislomakkeella näkyy aina yksittäisen osallistujan hinta.

Tammikuu:

Tammikuussa emme vielä leireile tai retkeile, mutta kouluikäisten kerhot alkavat ympäri Nurmijärveä!
Alla olevasta linkistä voit käydä katsomassa ajankohtaisen kerhovalikoiman.

Linkki kevään 2022 kerhovalikoimaan.

Helmikuu:

pe 18.-su 20.2. Talvilomaleiri Sääksin leirikeskuksessa 1.-4.-luokkalaisille.
Luvassa talvista touhua, talvisia askarteluja sekä sään salliessa pulkkailua, lumilinnojen rakentamista ja paljon ulkonaoloa.
Ilmoittautuminen on auki su 6.2. asti. Leirimaksu on 40€/osallistuja, sisaralennus -50% (20€) seuraavilta sisaruksilta.
ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT

To 24.2. ja pe 25.2. Kirkonkylällä päiväleiripäivät 1.-7.-luokkalaisille klo 11-15 Nuorisotalolla (Pappilantie 1).
Lautapelejä, pulkkamäkeä, ulkopelailua, lämmintä kaakaota ja mehua sekä paljon muuta mukavaa luvassa.
ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT
Ilmoittautuminen päättyy 6.2.

LEIRIT ON PERUTTU VÄHÄISEN ILMOITTAUTUJAMÄÄRÄN VUOKSI!

• To 24.2. ja pe 25.2. Nurmijärven nuorisotalolla (Pappilantie 1) ovet ovat avoinna varhaisnuorten ikäluokille klo 12-15.
    Avoimiin oviin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua. Avoimissa ovissa pelaillaan lautapelejä, käydään pulkkailemassa ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä.
    Avoimissa ovissa on mahdollista myös paistella makkaraa avotulilla ulkona.
    Varamme pienen määrän makkaraa paistajille, mutta omia voi ottaa myös mukaan. Lisäksi tarjolla on lämmintä mehua ja pientä naposteltavaa.

Maaliskuu:

• pe 11.- la 12.3. Yö kirkossa-tapahtuma Klaukkalan kirkolla 7-14-vuotiaille.
    Tule kokemaan huima yö Klaukkalan kirkolla. Luvassa mukavaa yhteistä toimintaa, elokuvaa, hyvää syötävää ja mahdollisuus nukkua Klaukkalan kirkolla yö. Mukana huippu joukko isosia sekä ohjaajat.
    Ilmoittautuminen on auki su 27.2. asti.
    Ilmoittautumislinkki Yö kirkossa-tapahtumaan.

Huhtikuu:

Toukokuu:

• su 1.5. Klaukkalan vapputapahtuma kaikenikäisille.
    Lisätietoja tulee myöhemmin.
  • pe 6.- su 8.5. Äitienpäivä-leiri Sääksin leirikeskuksessa äideille ja lapsille.
    Tule viettämään yhteistä aikaa oman äidin kanssa. Mukana leirillä kivat isoset sekä ohjaajat.
    Ilmoittautuminen päättyy su 24.4. Leirimaksu on 40€/äiti ja lapset -50% (20€).
  • LEIRI ON TÄLLÄ HETKELLÄ TÄYNNÄ, MUTTA VOIT ILMOITTAUTUA VARASIJOILLE! LÄHETÄMME KAIKILLE ILMOITTAUTUNEILLE ILMOITUKSEN VIIMEISTÄÄN N. 2 VIIKKOA ENNEN LEIRIÄ TILANTEESTA.
  • Ilmoittautumislinkki äitienpäiväleirille.

HUOM! Jokainen perheenjäsen tulee ilmoittaa leirille omalla erillisellä lomakkeellaan, jotta kokonaisosallistujamäärä näkyy järjestelmässä oikein. Leirimaksu on jokaisella leirillä 40 € ensimmäiseltä samasta perheestä tulevalta lapselta (tai äidiltä äitienpäiväleirillä) ja -50% (20€) seuraavilta saman perheen lapsilta.

Leireille ilmoittautumiset otetaan vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei leirien kohdalla ole toisin mainittu.

Isoseksi tai leiriaikuiseksi varkkaleireille?

Tästä linkistä pääset jättämään tietosi, ja mille leireille olisit halukas lähtemään isoseksi tai leiriaikuiseksi. Työntekijät ovat leirille valittuihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen leiriä, usein paria viikkoa aikaisemmin. Leirien ja retkien isoset sekä leiriaikuiset valitaan helmikuussa 2022.

Ilmoittautumislinkki isoseksi/leiriaikuiseksi kevään 2022 varhaisnuorten leirille ja -retkille

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 6.2.2022.