Vertaistukea erityislasten perheille

Tältä sivustolta löydät erityislasten perheille tietoa, tapahtumia ja vertaistukea.

Erityislasten vanhempien vertaisryhmä verkossa

• su 7.3.2021 klo 16–18
  • Verkossa Teamsilla

Helmi- ja maaliskuun erityislasten vanhempien kasvokkaiset vertaistapaamiset eivät toteudu sisätiloissa koronatilanteen vuoksi, vaan toteutetaan kaikille yhteisinä verkkotapaamisina!

Lämpimästi tervetuloa mukaan erityislasten vanhempien vertaisryhmätapaamisiin

• su 21.2. klo 16-18 (ilmoittaudu mukaan 19.2. mennessä: satu.makinen@evl.fi / p. 050 367 9671)
  • su 7.3. klo 16-18 (ilmoittaudu mukaan 6.3. mennessä: heidi@tunnetunne.fi)
  • su 21.3. 16-18 (ilmoittaudu mukaan 19.3. mennessä: satu.makinen@evl.fi / p. 050 367 9671)

Tapaamiset järjestetään etäyhteyksin Teamsilla ja mukaan voi ilmoittautua kaikista Keski-Uudenmaan kunnista! Saat osallistumislinkin yhteydenottosi jälkeen sähköpostitse.

Ryhmätapaamiset ovat suunnattu kaikille erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmille ja se mahdollistaa ajatusten ja kokemusten vaihtamisen samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Lämpimästi tervetuloa kaikki mukaan vaihtamaan arjen kuulumisia!

**************

Vertaistukiryhmät

Tule mukaan vanhemmille suunnattuihin vertaistukiryhmiin Klaukkalaan ja Kirkonkylälle. Ryhmät toimivat avoimina kohtauspaikkoina, ei erillistä ilmoittautumista. Avoimissa ryhmissä jaamme arjen haasteet ja kiemurat sekä iloitsemme yhdessä.

Ei ole väliä mikä diagnoosi lapsellasi on tai onko diagnoosia lainkaan, keskusteltavaa riittää varmasti. Ryhmissä keskustellaan osallistujilta nousevista aiheista ja voit saada tukea muilta samankaltaisessa tilanteessa olevilta.

Mikäli tarvitset lastenhoitoa (ilmainen), otathan yhteyttä edellisen viikon keskiviikkoon mennessä, jotta ryhmien ohjaajat ehtivät tehdä tarvittavat hoitojärjestelyt:

-Klaukkala, Tarja Tolppola, tarja.tolppola@evl.fi tai 050 478 0288

-Kirkonkylä, Marje Läänesaar, marje.laanesaar@kolumbus.fi tai 050 430 6384

Kaikki kokoontuva toiminta on tauolla helmikuun ajan.

Kirkonkylän ryhmä kokoontuu Nuorisotalossa, Pappilantie 1, 01900 Nurmijärvi kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 16-18:

11.4, 2.5, 6.6, 4.7. ja 1.8.

Ryhmän toisena ohjaajana Marje Läänesaar.

Klaukkalan ryhmä kokoontuu Klaukkalan kirkon nojatuolihuoneessa (sisäänkäynti pääovesta, toinen kerros), Ylitilantie 6, 01800 Klaukkala kuukauden kolmantena sunnuntaina klo 16-18:

21.3, 18.4, 23.5. ja 20.6.

Ryhmän ohjaajina toimivat Tarja Tolppola ja Satu Mäkinen

Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmät toteutetaan yhteistyössä Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ry / OmaisOiva-toiminnan kanssa

Vinkit ja linkit muilla internet-sivuilla:

Käy katsomassa hyödyllisiä vinkkejä ja linkkejä Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ry.n sivuilta osiosta linkkivinkit - tukea ja tietoa erityislasten ja nuorten perheille.

Erilaisuus on rikkautta