Vertaistukea erityislasten perheille

Tältä sivustolta löydät erityislasten perheille tietoa, tapahtumia ja vertaistukea.

Vertaistukiryhmät

Tule mukaan vanhemmille suunnattuihin vertaistukiryhmiin Klaukkalaan ja Kirkonkylälle. Ryhmät toimivat avoimina kohtauspaikkoina, ei erillistä ilmoittautumista. Mikäli tarvitset lastenhoitoa (ilmainen), otathan yhteyttä edellisen viikon keskiviikkoon mennessä, jotta ryhmien ohjaajat ehtivät tehdä tarvittavat hoitojärjestelyt:

-Klaukkala / Tarja Tolppola, tarja.tolppola@evl.fi tai 050 478 0288

-Kirkonkylä / Marje Läänesaar, marje.laanesaar@kolumbus.fi tai 050 430 6384

Avoimissa ryhmissä jaamme arjen haasteet ja kiemurat sekä iloitsemme yhdessä. Ei ole väliä mikä diagnoosi lapsellasi on tai onko diagnoosia lainkaan, keskusteltavaa riittää varmasti. Ryhmissä keskustellaan osallistujilta nousevista aiheista ja voit saada tukea muilta samankaltaisessa tilanteessa olevilta.

Kirkonkylän ryhmä kokoontuu Nuorisotalossa, Pappilantie 1, 01900 Nurmijärvi kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 16-18:

2.8, 6.9, 4.10, 1.11 ja 29.11 (poikkeuksellisesti Itsenäisyyspäivästä johtuen).

Ryhmän toisena ohjaajana Marje Läänesaar.

Klaukkalan ryhmä kokoontuu Klaukkalan kirkon nojatuolihuoneessa (sisäänkäynti pääovesta, 2.krs), Ylitilantie 6, 01800 Klaukkala kuukauden kolmantena sunnuntaina klo 16-18:

16.8, 20.9, 18.10, 15.11 ja 20.12.

Ryhmän ohjaajina toimivat Tarja Tolppola (lapsi- ja perhetyöntekijä, Nurmijärven seurakunta) ja Klaukkalan diakoni.

Molemmissa ryhmissä on kahvitarjoilu.

Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmät toteutetaan yhteistyössä Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry / OmaisOiva-toiminnan kanssa

************************

Käy katsomassa hyödyllisiä vinkkejä ja linkkejä Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry.n sivuilta osiosta linkkivinkit - tukea ja tietoa erityislasten ja nuorten perheille.

Jokainen meistä on tärkeä