Vertaistukea erityislasten perheille

Tältä sivustolta löydät erityislasten perheille tietoa, tapahtumia ja vertaistukea.

Vertaistukiryhmät

Tule mukaan vanhemmille suunnattuihin vertaistukiryhmiin Klaukkalaan ja Kirkonkylälle. Ryhmät toimivat avoimina kohtauspaikkoina, ei erillistä ilmoittautumista. Avoimissa ryhmissä jaamme arjen haasteet ja kiemurat sekä iloitsemme yhdessä.

Ei ole väliä mikä diagnoosi lapsellasi on tai onko diagnoosia lainkaan, keskusteltavaa riittää varmasti. Ryhmissä keskustellaan osallistujilta nousevista aiheista ja voit saada tukea muilta samankaltaisessa tilanteessa olevilta.

Mikäli tarvitset lastenhoitoa (ilmainen), otathan yhteyttä edellisen viikon keskiviikkoon mennessä, jotta ryhmien ohjaajat ehtivät tehdä tarvittavat hoitojärjestelyt:

-Klaukkala, Tarja Tolppola, tarja.tolppola@evl.fi tai 050 478 0288

-Kirkonkylä, Marje Läänesaar, marje.laanesaar@kolumbus.fi tai 050 430 6384

Suosittelemme maskin käyttöä. Tarjoilut ovat tauolla toistaiseksi.

Kirkonkylän ryhmä kokoontuu Nuorisotalossa, Pappilantie 1, 01900 Nurmijärvi kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 16-18:

syyskauden viimeinen kokoontuminen 29.11.

Ryhmän toisena ohjaajana Marje Läänesaar.

Klaukkalan ryhmä kokoontuu Klaukkalan kirkon nojatuolihuoneessa (sisäänkäynti pääovesta, toinen kerros), Ylitilantie 6, 01800 Klaukkala kuukauden kolmantena sunnuntaina klo 16-18:

syyskauden viimeinen tapaaminen 20.12.

Ryhmän ohjaajina toimivat Tarja Tolppola ja Satu Mäkinen

Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmät toteutetaan yhteistyössä Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry / OmaisOiva-toiminnan kanssa

Vinkit ja linkit muilla internet-sivuilla:

Käy katsomassa hyödyllisiä vinkkejä ja linkkejä Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry.n sivuilta osiosta linkkivinkit - tukea ja tietoa erityislasten ja nuorten perheille.

Erilaiset askarrellut sydämet roikkuvat rinnakkain narulla pyykkipojilla.