Ajankohtaista nuoriso- ja varhaisnuorisotyössä

2.4.2020 - Päivitystä tilanteeseen

Nuorisotyön toiminta jatkuu verkossa. Lisää infoa Instagramista @nurtsinnuoret ja @nurtsinvarkat. Isoshakua on jatkettu 26.4.2020 asti.

13.3.2020 - Koronavirusepidemian vaikutus nuoriso- ja varhaisnuorisotyön toimintaan

Nurmijärven seurakunta seuraa sekä hallituksen että kirkkohallituksen antamia ohjeistuksia ja suosituksia koronaviruksen varalle toiminnassaan. Sen vuoksi seurakunnan kaikki toiminta on tauolla (lukuunottamatta jumalanpalveluksia, toimituksia ja iltapäiväkerhoja), jotta viruksen leviäminen rajattaisiin. Myös nuorten ja varhaisnuorten kaikki fyysinen toiminta on tauolla.

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme tilanteen etenemisestä seurakunnan nettisivujen etusivulla, tässä, nuorisötyön instassa sekä fb:ssä. Kaikille nuorisotyönohjaajille saa soittaa tai laittaa viestiä kaikesta, mitä mielen päällä liikkuu.

Tauko toiminnassa on voimassa toistaiseksi.

12.3.2020 - Seurakunnan yleistiedote toiminnan rajaamisesta

Koronavirusepidemian leviämisen hidastamiseksi sekä valtionhallinnon ja Kirkkohallituksen ohjeiden mukaisesti Nurmijärven seurakunta rajoittaa toimintaansa toistaiseksi.

Kaikki seurakunnan kokoava toiminta (kerhot, piirit, retket, tapahtumat jne.) jäävät toistaiseksi tauolle. Vain iltapäiväkerhot pidetään, jos valtionhallinto ei määrää kouluja suljettavaksi. Kirkkoherranvirasto palvelee puhelimitse ja sähköisiä kanavien kautta.

Jumalanpalvelukset pidetään tästä viikosta lukien sanajumalanpalveluksina eli ehtoollista ei jaeta.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan toistaiseksi normaalisti erityistä varovaisuutta noudattaen.

Seurakunnan työntekijät ovat yhä käytettävissä keskusteluapuun kaikessa tilanteeseen ja muuhun elämään liittyvissä asioissa.