Ajankohtaista nuoriso- ja varhaisnuorisotyössä

Nuorisotyön tiedota 27.5.2021

Nuorisotyön kevät on paketissa ja suuntaamme kesän ripareihin. Lisää tietoa nuorten kesäohjelmasta löytyy sivulta Nuorten kesätoiminta 2021. Tavataan jätskitreffeillä ja syksyllä syysmiitissä 5.9. Klakessa. Hyvää kesää!

 

Nuorisotyön tiedote 6.5.2021

Haku vaikuttajaryhmään auki 7.5.-13.5. Katso tarkemmin vaikuttajaryhmän sivulta.

 

Nuorisotyön tiedote 21.1.2021

Kevään 2021 viikko-ohjelma on päivitetty verkkosivuille. Nykyisessä tilanteessa varaudumme ensisijaisesti toteuttamaan toimintaa verkossa, kunnes meidän on mahdollista avata nuorisotilojen ovet turvallisesti. Tiedotamme mahdollisista muutoksista tässä, Instagramissa ja WhatsApp -ryhmissä.

Isoshaku talven rippikouluihin on auki, vaikkemme vielä olekaan aivan varmoja minkä muotoisina riparit toteutetaan. Isosia sinne tarvitaan kuitenkin.

 

Nuorisotyön koronatiedote 2.12.2020

Vallitsevassa koronatilanteessa haluamme turvata nuorisotyössämme kaikkien turvallisen osallistumisen toimintaamme. Siksi olemme siirtäneet nuorisotyön toiminnan nettiin 26.11. alkaen. Tarkempia tietoja ja ohjeita osallistumiseen löytyy nettisivuiltamme kyseisen toiminnan kohdalla.

Sekä hallituksen että kirkon linjaus on, että toimintaa lapsille ja nuorille pyritään jatkamaan rajoitusten mukaisesti myös livetapaamisina harkintaa käyttäen mutta Uudenmaan leviämistilanteen huomioiden haluamme varmistaa osaltamme kaikille turvallisen joulunalusajan. 

Jos sinulla on epäselvyyksiä tai muuta kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä nuorisotyönohjaajiimme. Toiminnan siirtyminen nettiin on voimassa loppiaiseen, tiedotamme jatkosta sivuillamme, fb:ssä sekä wappiryhmissä.

 

Syksyn toimintatiedote 16.9.2020

Syyskuussa 2020 nuoriso- ja varhaisnuorisotyön toiminta jatkuu normaalisti turvallisuusohjeita noudattaen.