Ajankohtaista nuoriso- ja varhaisnuorisotyössä

 

Nuorisotyön koronatiedote 26.11.2020

Vallitsevassa koronatilanteessa haluamme turvata nuorisotyössämme kaikkien turvallisen osallistumisen toimintaamme. Siksi olemme siirtäneet nuorisotyön toiminnan nettiin 26.11. alkaen. Tarkempia tietoja ja ohjeita osallistumiseen löytyy nettisivuiltamme kyseisen toiminnan kohdalla.

Sekä hallituksen että kirkon linjaus on, että toimintaa lapsille ja nuorille pyritään jatkamaan rajoitusten mukaisesti myös livetapaamisina harkintaa käyttäen mutta Uudenmaan leviämistilanteen huomioiden haluamme varmistaa osaltamme kaikille turvallisen joulunalusajan. 

Poikkeuksena toiminnassa ovat kouluikäisten kerhot, joiden viimeiset kokoontumiset ensi viikolla (vko 49) sallitaan sekä pyrimme järjestämään kouluikäisten (7-13v) joulukuun viikonloppuleirin leiripäivinä ja rajoitetulla osallistujamäärällä turvallisuusohjeistusten mukaisesti jos rajoitukset eivät kiristy. Leirin ohjaajat tiedottavat leiristä ilmoittautuneille.

Jos sinulla on epäselvyyksiä tai muuta kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä nuorisotyönohjaajiimme. Toiminnan siirtyminen nettiin on voimassa loppiaiseen, tiedotamme jatkosta sivuillamme, fb:ssä sekä wappiryhmissä.

 

Syksyn toimintatiedote 16.9.2020

Syyskuussa 2020 nuoriso- ja varhaisnuorisotyön toiminta jatkuu normaalisti turvallisuusohjeita noudattaen.