Kesäretket

Kaipaatko kivaa tekemistä hyvässä seurassa? Lähde mukaan kahdelle kesäretkellemme!

Kesäretki Korkeasaareen ke 5.6.
Lähde mukaan Korkeasaareen eläimiä ihmettelemään! Hinta 20e (sisältää lipun, matkat ja ruokailun). Lähtö noin klo 9.30, paluu noin klo 18. Maksulinkki lähetetään huoltajan sähköpostiin. Ilmoittaudu mukaan tästä 28.5. klo 12 mennessä!

Kesäretki Duudson Activity Parkiin ke 19.6.
Actonia kesään! Lähde mukaan Duudson Activity Parkkiin! Hinta 20e (sisältää lipun, matkat ja ruokailun). Lähtö klo n. klo 11, paluu noin klo 19. Maksulinkki lähetetään huoltajan sähköpostiin. Ilmoittaudu mukaan tästä viimeistään 12.6.!

PS. Näistäkin saa riparimerkinnän.

Telttatalkoot

Nurmijärven nuorisotalolla 3.6. klo 10 alkaen. Tule mukaan tsekkaamaan telttojen kunto - kaikkia käsiä tarvitaan! Palkaksi pizzat päivään osallistuneille. Ei tarvitse erikseen ilmoittautua, tule suoraan paikan päälle!

Jätskitreffeille Heinäkuun helteissä?

Tuntuuko heinäkuun viikko pitkältä ja kamut on hukassa?
Tule tapaamaan meitä ja muita Klaukkalan kirkon sisäpihan rappusille
Heinäkuun torstai-iltaisin klo 17-18
seuraavasti: 4.7. (Tiina), 11.7. (Eve), 18.7. (Iitu), 25.7. (Timo) - ja mukana myös kanttori!
Tarjolla hartaushetki, nuoren seurakunnan veisuja ja tietty JÄÄTELÖÄ!

PS. Tästäkin saa riparimerkinnän!