Eroryhmät perheasiain neuvottelukeskuksessa

Ero aiheuttaa yleensä suurta tunnerasitusta ja stressiä. Eroryhmä auttaa eroprosessin työstämisessä ja antaa mahdollisuuden ymmärtää eroa ja itseään paremmin.  Ryhmä tukee uuden elämän rakentamisessa ja lasten hyvinvoinnin huomioimisessa eron jälkeen. Vertaistuen avulla saa uusia näkökulmia omaan tilanteeseen.

Ryhmä on tarkoitettu eropäätöksen jo tehneille tai jo eronneille aikuisille, jotka haluavat käsitellä eroon liittyviä kokemuksia, tunteita ja ajatuksia vertaisryhmässä.  

Ryhmä kokoontuu yhteensä 10 kertaa iltaisin. Ohjaajina toimivat perheneuvojat. Ohjaajat haastattelevat ryhmään haluavat ennen sen käynnistymistä. Osallistuminen edellyttää sitoutumista ryhmäprosessiin ja luottamuksellisuuteen. 

Eroryhmiä järjestetään vuosittain tarpeen ja kysynnän mukaan. Seuraava eroryhmä alkaa syksyllä 2019. 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:  Puh. 044 422 0549 tai elina.maenpaa@evl.fi.  Voit jättää myös soittopyynnön vastaajaan. 

Itsemyötätunto-ryhmä

Katsotko itseäsi ystävällisin silmin vai kovin kriittisesti? Kelpaatko itsellesi?  Liiallinen ankaruus itseä kohtaan nakertaa omaa hyvinvointia ja heijastuu usein myös pari- ja perhesuhteisiin.

Itsemyötätunnon taitoja voi harjoitella ja vahvistaa ryhmässä, joka kokoontuu neljänä iltana 1,5 tuntia kerrallaan. Ryhmä on tarkoitettu aikuisille, jotka haluavat harjoitella myötätuntoisempaa ja arvostavampaa suhdetta itseensä. Seuraava ryhmä alkaa elokuussa 2019. Ohjaaja haastattelee ryhmään haluavat ennen sen alkamista.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:  Puh. 044 422 0549 tai elina.maenpaa@evl.fi.  Voit jättää myös soittopyynnön vastaajaan.