Eroryhmät perheasiain neuvottelukeskuksessa

Ero aiheuttaa yleensä suurta tunnerasitusta ja stressiä. Eroryhmä auttaa eroprosessin työstämisessä ja antaa mahdollisuuden ymmärtää eroa ja itseään paremmin.  Ryhmä tukee uuden elämän rakentamisessa ja lasten hyvinvoinnin huomioimisessa eron jälkeen. Vertaistuen avulla saa uusia näkökulmia omaan tilanteeseen.

Ryhmä on tarkoitettu eropäätöksen jo tehneille tai jo eronneille aikuisille, jotka haluavat käsitellä eroon liittyviä kokemuksia, tunteita ja ajatuksia vertaisryhmässä.  

Ryhmä kokoontuu yhteensä 10 kertaa iltaisin. Ohjaajina toimivat perheneuvojat. Ohjaajat haastattelevat ryhmään haluavat ennen sen käynnistymistä. Osallistuminen edellyttää sitoutumista ryhmäprosessiin ja luottamuksellisuuteen. 

Seuraava eroryhmä alkaa 31.10.2019 Klaukkalan kirkolla. Kokoontumiset torstai-iltaisin klo 17-18.30 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:  Puh. 044 422 0549 tai elina.maenpaa@evl.fi.  Voit jättää myös soittopyynnön vastaajaan. 

Eroryhmiä järjestetään vuosittain kysynnän ja tarpeen mukaan.

Itsemyötätunto-ryhmä TÄYNNÄ

Katsotko itseäsi ystävällisin silmin vai kovin kriittisesti? Kelpaatko itsellesi?  Liiallinen ankaruus itseä kohtaan nakertaa omaa hyvinvointia ja heijastuu usein myös pari- ja perhesuhteisiin.

Itsemyötätunnon taitoja voi harjoitella ja vahvistaa ryhmässä, joka kokoontuu neljänä iltana 1,5 tuntia kerrallaan. Ryhmä on tarkoitettu aikuisille, jotka haluavat harjoitella myötätuntoisempaa ja arvostavampaa suhdetta itseensä. Seuraava ryhmä alkaa elokuussa 2019. TÄYNNÄ. Ohjaaja haastattelee ryhmään haluavat ennen sen alkamista.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:  Puh. 044 422 0549 tai elina.maenpaa@evl.fi.  Voit jättää myös soittopyynnön vastaajaan. 

Ennakkotieto vuonna 2020 järjestettävästä ryhmästä 

TURVASATAMA -ryhmä suunnitteilla lasta odottaville tai pienten lasten vanhemmille. 

Turvasatama on parisuhteen vahvistamisen ryhmä lasta odottaville tai pienten lasten vanhemmille, kohderyhmänä hyvin nuorena vanhemmiksi tulevat parit sekä hauraista tai traumaattisista lähtökohdista ponnistavat parit. Tarkemmat tiedot päivitetään myöhemmin.