Itsemyötätunto-ryhmä

Katsotko itseäsi ystävällisin silmin vai kovin kriittisesti? Kelpaatko itsellesi?  Liiallinen ankaruus itseä kohtaan nakertaa omaa hyvinvointia ja heijastuu usein myös pari- ja perhesuhteisiin.

Itsemyötätunnon taitoja voi nyt harjoitella ja vahvistaa ryhmässä, joka kokoontuu neljänä iltana 1,5 tuntia kerrallaan. Kokoontumiset ovat Klaukkalan kirkolla tiistaisin kahden viikon välein: 23.4., 7.5., 21.5. ja 4.6. klo 17-18.30. 

Ryhmä on tarkoitettu aikuisille, jotka haluavat harjoitella myötätuntoisempaa ja arvostavampaa suhdetta itseensä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:  Puh. 044 422 0549 tai elina.maenpaa@evl.fi.  Voit jättää myös soittopyynnön vastaajaan. 

Eroryhmät perheasiain neuvottelukeskuksessa

Ero aiheuttaa yleensä suurta tunnerasitusta ja stressiä. Eroryhmä auttaa eroprosessin työstämisessä ja antaa mahdollisuuden ymmärtää eroa ja itseään paremmin.  Ryhmä tukee uuden elämän rakentamisessa ja lasten hyvinvoinnin huomioimisessa eron jälkeen. Vertaistuen avulla saa uusia näkökulmia omaan tilanteeseen.

Ryhmä on tarkoitettu eropäätöksen jo tehneille tai jo eronneille aikuisille, jotka haluavat käsitellä eroon liittyviä kokemuksia, tunteita ja ajatuksia vertaisryhmässä.

Ryhmä kokoontuu yhteensä 10 kertaa iltaisin. Ohjaajina toimivat perheneuvojat. 

Eroryhmiä järjestetään vuosittain tarpeen ja kysynnän mukaan. Vuonna 2019 eroryhmä alkaa tammikuussa ja sitä seuraava on suunniteltu syksyksi 2019.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:  Puh. 044 422 0549 tai elina.maenpaa@evl.fi.  Voit jättää myös soittopyynnön vastaajaan.