Maltilla eteenpäin -ryhmä pariskunnille

Dirt Bike, Air Hyppy, Motocross Ratsastajakuva: Pixabay

Meinaako maltti mennä ja pinna palaa parisuhteessa?

Syksyllä 2021 järjestetään pariskunnille ryhmä, jossa harjoitellaan rauhoituskeinoja tiukkoihin tilanteisiin, jolloin ”mopo meinaa karata käsistä” tai ”lapaset pudota kokonaan”.  Kyky tyynnyttää ja rauhoittaa omaa mieltään parisuhteen hätätilanteissa on tärkeä taito ja sitä voi harjoitella. Tärkeää on myös oppia näkemään, kuinka molemmat puolisot vaikuttavat toisiinsa. Heitetäänkö öljyä liekkeihin ja jos heitetään, niin millä eri tavoilla?

Maltilla eteenpäin -ryhmän tavoitteena on harjoitella rauhoituskeinoja ja tunteiden säätelyä yhdessä puolison kanssa. Menetelminä käytetään erilaisia alustuksia ja vakauttavia harjoituksia sekä kotitehtäviä. Ryhmään otetaan kolme pariskuntaa ja tarvittaessa pareille voidaan järjestää myös tapaamisaikoja perheneuvojan luona ryhmän lisäksi. Ennen ryhmän alkua ohjaaja tapaa vielä pariskunnat erikseen ennakkohaastattelun merkeissä.

Kokoontumisajat: keskiviikkoisin 6.10, 13.10., 27.10. ja 3.11. 2021 klo 17-19          Paikka: Klaukkalan kirkko

Ilmoittautumiset ja tiedustelut ryhmän ohjaajalta: Perheneuvoja, pari- ja perheterapeutti Elina Mäenpää puh. 044 422 0549 tai elina.maenpaa@evl.fi

Ryhmän oheismateriaalina on kirja ”Turvasatama – Parisuhteen vahvistamisen ryhmä lasta odottaville ja pienten lasten vanhemmille”.

Maltilla eteenpäin -ryhmä pariskunnille syksyllä 2021

Dirt Bike, Air Hyppy, Motocross Ratsastajakuva: Pixabay

Meinaako maltti mennä ja pinna palaa parisuhteessa?

Syksyllä 2021 järjestetään pariskunnille ryhmä, jossa harjoitellaan rauhoituskeinoja tiukkoihin tilanteisiin, jolloin ”mopo meinaa karata käsistä” tai ”lapaset pudota kokonaan".  Kyky tyynnyttää ja rauhoittaa omaa mieltään parisuhteen hätätilanteissa on tärkeä taito ja sitä voi harjoitella. Tärkeää on myös oppia näkemään, kuinka molemmat puolisot vaikuttavat toisiinsa. Heitetäänkö öljyä liekkeihin ja jos heitetään, niin millä eri tavoilla?