Muualla rippikoulun käyvät

Rippikoulunsa muualla kuin Nurmijärven seurakunnan omilla rippikouluilla suorittavat kuitenkin ns. alkujakson tai seurakunnan toimintaan tutustumisjakson omassa kotiseurakunnassaan. Nurmijärveläiset nuoret siis Nurmijärvellä.

Ilmoittautuminen tutustumisjaksoon vuoden 2020 rippikouluihin on 13.10.2019-7.1.2020.

Muista osallistua myös rippikoulumessuun 31.1.2021 omassa lähikirkossa. Messu on Nurmijärven ja Rajamäen kirkossa klo 10.00 ja Klaukkalan kirkossa 12.00.

Kaikki rippikoululaiset osallistuvat rippikoulumessuun, niissä jaetaan riparipassit.

Muualla kuin Nurmijärven seurakunnassa rippikoulunsa käyville on varattu tilaa seurakuntasafareihin: 14.2.2021 Klaukkalan kirkko klo 12 ja 11.4.2021 Nurmijärven kirkko klo 10.

Muualla kuin Nurmijärven seurakunnassa rippikoulun käyville on oma erillinen ilmoittautumisensa. Muualle menijät valitsevat safarivaihtoehdoista kaksi itselleen sopivaa safaria. Muualle menijät saavat kirjeen, jossa on kerrottu ohjeet seurakuntayhteysjakson suorittamisesta.

Ilmoittaudu tästä tutustumisjaksoon Nurmijärven seurakunnassa - Auki 15.10.2020-7.1.2021

Mikäli käyt rippikoulusi muualla, esim. kristillisten järjestöjen leireillä, voit anoa seurakunnalta avustusta leirimaksun suorittamiseen (maksimissaan 110 euroa). Hakemukset osoitetaan rippikoulutyölle. Avustus on harkinnanvarainen. Talousjohtaja vastaa maksuvapautuksista ja - avustuksista.