Erityisrippikoululeiri kehitysvammaisille nuorille

Kehitysvammaisille nuorille järjestetän Nurmijärven, Mäntsälän ja Hyvinkään seurakuntien yhteinen erityisrippikoulu, jonka viikonloppujakso on 4.-5.4. ja leirijakso 28.7.-1.8.2020 Rantalahden leirikeskuksessa Janakkalassa. Konfirmaatio on Mäntsälän kirkossa sunnuntaina 2.8.

Iloa ja valoa alkavaan syksyyn!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: kehitysvammaistyön pastori Sanna Ylä-Jussila, sanna.yla-jussila@eteva.fi, p. 040 304 7834.

Pienryhmärippikoulu

Pienryhmärippikoulu on suunnattu sellaisille nuorille, joille työskentely isossa ryhmässä on syystä tai toisesta haastavaa. Ryhmä ja sen toiminta muovataan ryhmään ilmoittautuneiden mukaan. Pienryhmärippikoulu toimii ainakin osittain yhdessä Päiväripari 2 -ryhmän kanssa ja kokoontuu Nurmijärven kirkonkylällä, seurakunnan nuorisotalolla. Viikonmittainen lähijakso on 10.-16.6. Mikäli haluat ilmoittautua pienryhmärippikouluun, muista merkata ilmoittautumislomakkeelle ruksi kohtaan "Ilmoittaudun vain päiväriparille tai pienryhmärippikouluun'."