Erityisrippikoululeiri kehitysvammaisille nuorille

Kehitysvammaisille nuorille järjestetään Nurmijärven, Mäntsälän ja Hyvinkään seurakuntien yhteinen erityisrippikoululeiri 17.-18.4. ja 6.-10.8. Hyvinkään leirikeskuksessa Sääksissä.

Konfirmaatio on Hyvinkään kirkossa sunnuntaina 15.8.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: kehitysvammaistyön pastori Sanna Ylä-Jussila, sanna.yla-jussila@eteva.fi, p. 040 304 7834.

Pienryhmärippikoulu

Pienryhmärippikoulu on suunnattu sellaisille nuorille, joille työskentely isossa ryhmässä on syystä tai toisesta haastavaa. Ryhmä ja sen toiminta muovataan ryhmään ilmoittautuneiden mukaan. Pienryhmärippikoulu  kokoontuu Nurmijärven kirkonkylällä, seurakunnan nuorisotalolla maalis-toukokuussa yhdessä sovitun aikataulun mukaan. Konfirmaatio helatorstaina 13.5.2021 Nurmijärven kirkossa klo 10.00. Mikäli haluat ilmoittautua pienryhmärippikouluun, muista merkata ilmoittautumislomakkeelle ruksi kohtaan "Ilmoittaudun vain päiväriparille tai pienryhmärippikouluun'."