Viittomakieliset

Keski-Uudenmaan viittomakielisten kokoontumiset kevätkaudella 2021. Illan ohjelman jälkeen iltapalaa tarjolla ja kuulumisten vaihtoa.

Viittomakielisten vertaistuellinen kerho kokoontuu kerran kuukaudessa seuraavan ohjelman mukaan. Kerhotappamiset ovat Nurmijärven seurakuntakeskuksessa, os Kirstaantie 5-7, jos ei toisin mainita.

Kevään tulevat kokoontumiset:

ti 19.1. klo 18 Digiasiaa, Heli Mikkola aluetyöntekijä Kuurojen Liitosta.​​​​​​​

ti 16.2. klo 18 Kuumatkat, Mikko Kuittinen.

la 13.3. klo 12-16 Ulkoilupäivä Sääksin maastossa, evästely Lähetyskahviossa rannalla. Sään mukainen varustus. Ilm. Tuulalle viim. pe 26.2.

ti 13.4. klo 18 Lähi-ihmissuhteiden ilot ja haasteet; johtava perheneuvoja Lauri Anttila, Nurmijärven srk.keskus.

ti 25.5. klo 17 Kevätkirkko Sääksin leirikeskuksessa, keväinen iltapala ja saunat lämpimänä.

Viittomakielisten toiminnasta vastaa diakoni Tuula Moström p. 050 307 2982 tai tuula.mostrom@evl.fi.

Kerhon yhteyshenkilö Jari Pietilä, jari.pietila@kolumbus.fi.

Diakoni, Kirkonkylän kirkkopiiri
Kirstaantie 5-7