Rippikoulu

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."
(Matt. 28: 18–20)

Ilmoittautuminen vuoden 2021 rippikouluihin on auki 15.10.-10.11.2020

Kaikille seurakunnan 2006 syntyneille seurakunnan jäsenille postitetaan info vk 41 lopulla.

Kouluille on lähetetty 8lk opettajille esittelyvideo. Se on myös tuossa vieressä.

Infon kaikki olennaiset tiedot päivittyvät näille sivuille.

Nuortenilloissa kivaa ohjelmaa ja jutustelua!

Limu käteen ja liity seuraan linkistä: bit.ly/nurtsinnuoret

Seuraa meitä myös IG:ssä :  @nurtsinnuoret

Johannes Haapalainen

pastori Klaukkalan kirkkopiiri Rippikoulutyö Nurmijärven seurakunta

+358505417061 rippikoulu.nvi@evl.fi

Timo Liimatta

Nuorisotyönohjaaja Rippikoulutyö Nurmijärven seurakunta

+358405661475 rippikoulu.nvi@evl.fi

Eeva-Maria Kanerva

Johtava nuorisotyönohjaaja Nurmijärven seurakunta

+358444220541 eeva-maria.kanerva@evl.fi

Rippikoulu on puolen vuoden mittainen tutustuminen seurakuntaan ja kristilliseen uskoon. Usein rippikoulu käydään sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulun voi käydä myös aikuisena.

Rippikoulu edeltää rippijuhlia

Tervetuloa rippikouluun 2021 Nurmijärven seurakunta Rippikoulu. Te olette maailman valo. Kuvassa nuorimies