Tule kesätöihin

Tiekirkko-oppaaksi ja Museokahvilan hoitajaksi

Nurmijärven kirkko on avoinna 31.5.–9.8.2020 klo 11–18 sekä elokuun viikonloput
klo 11–18 ( ei juhannusaattona ja -päivänä)

Museokahvila toimii kirkonmäellä vanhassa viljamakasiinissa samaan aikaan.

Haemme yli 17-vuotiaita, kielitaitoisia (ainakin englanti ja ruotsi), palvelualttiita, itsenäiseen työskentelyyn sopeutuvia, ilman digilaitteita työpäivät pärjääviä ja normaaleja siivous- ja taloustöitä taitavia henkilöitä. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Työaika on klo 10.30–18.15 jaksoittain arkisin ja viikonloppuisin, n. kolme vuoroa / viikko. Palkkaus Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset 1.3.2020 mennessä sähköpostitse nurmijarven.srk@evl.fi. Laita sähköpostin otsikoksi ”työhakemus”. Haastattelu siihen erikseen kutsuttaville Nurmijärven seurakuntakeskuksessa 9.3. klo 14 lähtien, johon pyydämme hakijoita varautumaan.

Lisätietoja: piirikappalainen Anna-Kaisa Tenhunen, anna-kaisa.tenhunen@evl.fi, 050 374 0960, tiedottaja Piia Ahtee, piia.ahtee@evl.fi, 040 701 3592.

************************************************************************

Nurmijärven seurakunnan avoimet työpaikat löytyvät klikkaamalla alla olevaa linkkiä: