Sururyhmä on vertaisryhmä sureville

Ryhmä on sinulle, joka olet menettänyt läheisesi.

Tahdomme tarjota tilaisuuden jakaa ryhmässä kuolemaan ja suruun liittyviä tunteita ja ajatuksia.  Ryhmän jäsenet jakavat yhdessä kuoleman tuottamaa surua ja auttavat näin toisaan katsomaan tulevaisuuteen.

Ryhmään osallistuessa olisi hyvä, jos menetyksestä olisi kulunut vähintää 3 kuukautta.

Seuraava sururyhmä alkaa helmikuussa 2019. Ryhmään on ilmoittautuminen. Sen alkamisesta tiedotetaan seurakunnan kirkollisissa ilmoituksissa ja Seurakuntaviestissä.
Sururyhmiä ohjaavat pappi ja diakoniatyöntekijä yhdessä.

Suru ei katoa, mutta se muuttaa muotoaan.

Sururyhmä

Seurakunta järjestää sururyhmiä, lapsensa menettäneiden sururyhmiä sekä toiminnallisia ryhmiä lapsille, jotka ovat menettäneet isän tai äidin.

Lisätietoja ryhmistä:

diakoni Tuula Moström p. 050 307 2982

diakoni Tero Konttinen p. 040 829 3411

Lapsensa menettäneiden vanhempien vertaistukiryhmä

Lähin Käpy ry:n vertaistukiryhmä lapsensa menettäneille kokoontuu Hyvinkäällä kerran kuukaudessa. Alla olevasta linkistä pääset Käpy ry:n sivuille, sieltä saat lisätietoa asiasta ja tietoa ryhmien kokoontumisista.

Siirry Käpy ry:n sivuille.