Sururyhmä

Sururyhmä on vertaisryhmä niille, joilta on kuollut läheinen. Ryhmässä saa tilaisuuden jakaa kuolemaan ja suruun liittyviä tunteita ja ajatuksia ja auttaa näin toinen toistaan katsomaan tulevaisuuteen. Menetyksestä olisi hyvä olla kulunut n. 3kk.

Ryhmä alkaa keväisin ja syksyisin, se kokoontuu n. 8 kertaa kahden viikon välein. Jotta ryhmästä tulisi turvallinen, siihen olisi hyvä kuulua koko sen keston ajan.

Ryhmän alkamisesta ilmoitetaan kirkollisissa ilmoituksissa ja srk.viestissä.

Seuraava ryhmä alkaa ke 4.9. 2019 klo18 Nurmijärven seurakuntakeskuksessa. Siihen ilmoittautuminen päättyy 23.8.

Ryhmästä vastaavat diakoni Tuula Moström p. 050 307 2982 ja kenttärovasti Seppo Ahonen p. 0456079331.

Seurakunta järjestää sururyhmiä ja tarvittaessa lapsensa menettäneiden sururyhmiä sekä toiminnallisia ryhmiä lapsille, jotka ovat menettäneet isän tai äidin.

Lisätietoja ryhmistä:

diakoni Tuula Moström p. 050 307 2982, tuula.mostrom@evl.fi

diakoni Tero Konttinen p. 040 829 3411, tero.konttinen@evl.fi

Lapsensa menettäneiden vanhempien vertaistukiryhmä

Lähin Käpy ry:n vertaistukiryhmä lapsensa menettäneille kokoontuu Hyvinkäällä kerran kuukaudessa. Alla olevasta linkistä pääset Käpy ry:n sivuille, sieltä saat lisätietoa asiasta ja tietoa ryhmien kokoontumisista.

Siirry Käpy ry:n sivuille.