Sururyhmä

Sururyhmä on vertaisryhmä niille, joilta on kuollut läheinen. Ryhmässä saa tilaisuuden jakaa kuolemaan ja suruun liittyviä tunteita ja ajatuksia ja auttaa näin toinen toistaan katsomaan tulevaisuuteen. Menetyksestä olisi hyvä olla kulunut n. 3kk.

Ryhmä alkaa keväisin ja syksyisin, se kokoontuu n. 8 kertaa kahden viikon välein. Jotta ryhmästä tulisi turvallinen, siihen olisi hyvä kuulua koko sen keston ajan.

Seuraava ryhmä alkaa kevät-talvella 2020.

Ryhmän alkamisesta ilmoitetaan kirkollisissa ilmoituksissa ja srk.viestissä.

Voit ottaa rohkeasti yhteyttä seurakuntamme pappeihin tai diakoniatyöntekijöihin, jos haluat keskustella menetyksestäsi ja sen tuomista tunteista.

Seurakunta järjestää sururyhmiä ja tarvittaessa lapsensa menettäneiden sururyhmiä sekä toiminnallisia ryhmiä lapsille, jotka ovat menettäneet isän tai äidin.

Lisätietoja ryhmistä:

diakoni Tuula Moström p. 050 307 2982, tuula.mostrom@evl.fi

diakoni Tero Konttinen p. 040 829 3411, tero.konttinen@evl.fi

Lapsensa menettäneiden vanhempien vertaistukiryhmä

Lähin Käpy ry:n vertaistukiryhmä lapsensa menettäneille kokoontuu Hyvinkäällä kerran kuukaudessa. Alla olevasta linkistä pääset Käpy ry:n sivuille, sieltä saat lisätietoa asiasta ja tietoa ryhmien kokoontumisista.

Siirry Käpy ry:n sivuille.