Erityisrippikoululeiri kehitysvammaisille nuorille

Ensi vuonna vanhan Nurmijärven rovastikunnan alueella järjestetään kehitysvammaisille nuorille suunnattu erityisrippikoulu, jonka viikonloppujakso on 16.-17.3. ja leirijakso 3.-7.8. 2019. Leiripaikkana Nurmijärven leirikeskus Sääksissä.

Iloa ja valoa alkavaan syksyyn!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: kehitysvammaistyön pastori Päivi Säämänen, paivi.saamanen@eteva.fi, p. 040 304 7834.

Pienryhmärippikoulu

Pienryhmärippikoulu on suunnattu sellaisille nuorille, joille työskentely isossa ryhmässä on syystä tai toisesta haastavaa. Ryhmä ja sen toiminta muovataan ryhmään ilmoittautuneiden mukaan. Pienryhmärippikoulu toimii ainakin osittain yhdessä Päiväripari 2 -ryhmän kanssa ja kokoontuu Nurmijärven kirkonkylällä, seurakunnan nuorisotalolla. Viikonmittainen lähijakso on 10.-16.6. Mikäli haluat ilmoittautua pienryhmärippikouluun, muista merkata ilmoittautumislomakkeelle ruksi kohtaan "Ilmoittaudun vain päiväriparille tai pienryhmärippikouluun'."