Näkövammaiset kesä ja syksy 2021:

Toimintaan ovat tervetulleita kaikki näkövammaiset Nurmijärveltä. Kokoonnumme syys- ja kevätkaudella kerran kuukaudessa torstaisin kello 13 – 15 pääsääntöisesti Nurmijärven seurakuntakeskukseen, (os Kirstaantie 5-7).

* Leiripäivä Sääksin leirikeskuskessa ti 24.8. klo 10.30 alkaen. Leiripäivässä mukavaa yhdessäoloa, ulkoilua, saunat lämpimänä, leirimessu, hyvää ruokaa ja päiväkahveja unohtamatta. Mukana päivässä musisoimassa ja tarinoimassa Tuula Haxu Hakkarainen. Päivä päätyy klo 15.30. Hinta 15€.

* to 23.9. ICT-tuki vieraille kerhossamme; Ritva&CO

* to 21.10 Henkilöjuva Elsa Wennervirrasta, Rajamäen naissiirtolan aloittajasta, Liisa Paulanto

* to 18.11. Minun näköinen mieli-hanke; Jutta Saanila NL:sta

* ke 1.12. Jouluinen kerhotapaaminen Mäntymäelllä yhdessä HUN:in kanssa. Kellonaika tarkentuu myöhemmin. Menemme yhteiskyydein.

Näkövammaisten toiminasta vastaa diakoni Tuula Moström

p. 050 307 2982 tai tuula.mostrom@evl.fi.

Diakoni, Kirkonkylän kirkkopiiri
Kirstaantie 5-7