Viikkotoiminta

Tervetuloa löytämään oma paikkasi Nurmijärven seurakunnan nuorten toiminnasta! Toimintamme on suunnattu kaikille rippikouluikäisille ja sitä vanhemmille.

Syyskuussa 2020 jatkuva nuorten toiminta

Nuortenillat - Nurmijärvi ja Klaukkala

Tule tapaamaan kavereita, kuulemaan juttua Jumalasta ja nauttimaan mukavasta ohjelmasta, lauluista, rukouksesta ja yhdessäolosta - pientä iltapalaa unohtamatta.

Nurmijärvi

Nurmijärven seurakunnan nuorisotalolla, Pappilantie 1
tiistaisin klo 17-20

15.9., 29.9., 13.10., 27.10., 10.11., 24.11.

Klaukkala

Klaukkalan seurakuntakeskuksen (kirkon) nuorisotilassa, Ylitilantie 6
keskiviikkoisin klo 17-20

16.9., 30,9., 14.10., 28.10., 11.11., 25.11.

EWJ (Evening with Jesus) -  Klaukkala

Klaukkalan kirkolla (Ylitilantie 6) perjantaisin klo 18-21.30

Suurnuortenilta, jossa on yhteistä ohjelmaa, tarjoilua ja erilaisia esiintyjiä eri illoissa!

Tervetuloa myös Nurmijärven ulkopuolelta!

25.9. MiniVeisuMaraton
Lauletaan uuden punaisen veisukirjan uudempia kappaleita tutuksi.

30.10. Suomalainen Messu
Lasse Heikkilän Suomalainen Messu on upea kokonaisuus suomalaisuudesta kertovia biisejä

Kaikissa EWJ-illoissa maukas tarjoilu, iltahartaus ja pieni raamis sekä rukoushetki.

27.11. Eve & Ossi Online (Online-keikka klo 18-19. Tässä linkki osoitteeseen bit.ly/nurtsinnuoret mistä pääsee katsomaan keikkaa.)

Eve & Ossi on duo, jota yhdistää kaksi kauniisti yhteen soivaa ääntä, kaksi yhteen kietoutunutta tarinaa, yksi yhteinen usko ja halu laulaa tärkeiksi kokemistaan aiheista. Etelä-pohjalaislähtöisen ja sittemmin juurilleen palanneen pariskunnan tiet kohtasivat syksyllä 2012. Ajatukset musiikista ja elämästä löysivät toisensa nopeasti samalta aallonpituudelta, ja siitä eteenpäin on matkaa taitettu yhdessä.

Eve & Ossi keikkailee tiiviisti monenlaisissa tilaisuuksissa ympäri Suomen. Duon tunnelmallinen tapa esiintyä on koskettanut yleisöä niin pienissä olohuoneissa kuin suurissa konserttisaleissakin. Merkittävä osa keikoista on tehty nuorille aikuisille, keski- ikäisille ja pariskunnille suunnatuissa tapahtumissa. Hyviä kokemuksia on kuitenkin myös nuorten ja vanhusten parissa musisoimisesta.

Mahis (Mahdollisuuksien iltapäivä)

Mahikset tarjoavat rentoa ja vapaata hengailua, välipalaa ja vapaaehtoista tekemistä. Mahikset päättyvät yhteiseen hartauteen.

Torstaisin klo 15-18
10.9.-3.12. Klaukkalan kirkolla ja Rajamäen Nurkalla (Rajiksessa ovet auki jo 14.30)

MahisChat VERKOSSA torstaisin klo 15-17, liity mukaan osoitteessa Tässä linkki osoitteeseen bit.ly/nurtsinnuoret MahisChatiin.

Nurkan Pelikerho perjantaisin klo 18-21 Rajamäellä

Seurakunnan nuorisotilalla, Patruunantie 1