Viikkotoiminta

Tervetuloa löytämään oma paikkasi Nurmijärven seurakunnan nuorten toiminnasta! Toimintamme on suunnattu kaikille rippikouluikäisille ja sitä vanhemmille.

Kevät 2021 nuorten toiminta verkossa (ja maastossa)

Koronarajoitusten takia toistaiseksi nuorten toiminta on siirretty verkkoon. Verkkonuorisotilamme toimii ensisijaisesti osoitteessa bit.ly/nurtsinnuoret, jonne pääset seuraavan linkin kautta. Tässä linkki verkkonuorisotilaan bit.ly/nurtsinnuoret.

MahisChat

Torstaisin klo 16-18
Verkkonuorisotilassa bit.ly/nurtsinnuoret

Koska ei päästä tapaamaan kasvotusten, pidetään Mahista verkossa ja käytetään verkon mahdollisuuksia yhteiseen jutusteluun ja hauskanpitoon.

MahisJatkot

Torstaisin klo 18-18.45
Verkkonuorisotilassa bit.ly/nurtsinnuoret

Tule viettämään iltaa yhteisen puuhastelemisen, ihmettelemisen ja Raamatun merkeissä MahisJatkoille. Voit halutessasi tulla ensin ottamaan lunkisti MahisChatiin ja osallistua loppuillan ohjelmaan MahisJatkoilla.

Ihan pihalla!

Maantaisin klo 17

Sisällä on istuttu jo niin kauan, että on aika tuulettaa nuorisotyönohjaajia, etteivät ne pääse fossiloitumaan ja homehtumaan. Lähde ulkoiluttamaan nuorisotyönohjaajia maanantaisin! Ulkoilemme koronasuositukset huomioiden jossain päin Nurmijärveä viikottain. Lisää infoa viikottaisista mahdollisuuksista olla ihan pihalla Instagramissa @nurtsinnuoret.

Helmikuun maanantait: 1.2., 8.2., 15.2. (paitsi hiihtolomalla)

YöChat

Perjantaisin klo 21-23
Verkkonuorisotilassa bit.ly/nurtsinnuoret

Perjantai-ilta. Aika notkua puhelimella tai tietokoneella juttelemassa kavereiden ja nuorisotyönohjaajien kanssa. Ohjelmistossa väsynyttä huumoria, pelailua ja luonnollisesti loppuun hartaus.

Parittomien viikkojen perjantaina seurakunnan verkkonuorisotilassa bit.ly/nurtsinnuoret ja parillisten viikkojen perjantaisin kunnan nuorisotoimen nettikertsillä bit.ly/nurtsinkertsi. Joka perjantaille jotain. Kunnan illat ilman hartauksia.

Tässä linkki Nurmijärven kunnan nuorisotoimen nettikertsin osoitteeseen bit.ly/nurtsinkertsi.

Kevään 2021 nuorten toiminta

Mahis - Nurmijärvi, Klaukkala, Rajamäki

Torstaisin klo 16-18
Mahis, eli mahdollisuuksien iltapäivä tarjoaa rentoa ja vapaata hengailua, välipalaa ja vapaaehtoista tekemistä. Mahikset päättyvät yhteiseen hartauteen. Mahiksen jälkeen on ohjelmallisempi ja toiminnallisempi MahisJatkot.

Nurmijärven seurakunnan nuorisotalolla, Pappilantie 1
Klaukkalan seurakuntakeskuksen (kirkon) nuorisotilassa, Ylitilantie 6
Rajamäen Nurkalla, Patruunantie 1

Viikkotoiminta siirretty verkkoon.

MahisJatkot - Nurmijärvi, Klaukkala, Rajamäki

Torstaisin klo 18-20
Tule viettämään iltaa yhteisen puuhastelemisen ja ihmettelemisen merkeissä MahisJatkoille. Voit halutessasi tulla ensin ottamaan lunkisti Mahikseen, tehdä vaikka läksyt alta pois ja osallistua loppuillan ohjelmaan MahisJatkoilla.

Nurmijärven seurakunnan nuorisotalolla, Pappilantie 1
Klaukkalan seurakuntakeskuksen (kirkon) nuorisotilassa, Ylitilantie 6
Rajamäen Nurkalla, Patruunantie 1

Viikkotoiminta siirretty verkkoon.

EWJ (Evening with Jesus) -  Klaukkala

Klaukkalan kirkolla (Ylitilantie 6) perjantaisin klo 18-21.30

Suurnuortenilta, jossa on yhteistä ohjelmaa, tarjoilua ja erilaisia esiintyjiä eri illoissa!

Tervetuloa myös Nurmijärven ulkopuolelta!

12.2., 12.3., 9.4., 7.5.

Koronarajoitusten takia myös EWJ on siirretty verkkoon.

Nurkan Pelikerho Rajamäellä

Perjantaisin klo 18-21 Seurakunnan nuorisotila Nurkalla, Patruunantie 1

Kiinnostaako roolipelit, lautapelit tai ihan vain nörtti seura. Tervetuloa Nurkan pelikerholle pelailemaan.

Viikkotoiminta on siirretty verkkoon.

Messu Nurmijärvi
Sunnuntaisin klo 10