Talvikunnossapito kirkonkylän ja Rajamäen hautausmaalla

Yleisenä käytäntönä on, että pääkäytävät ja pysäköintialueet aurataan koneilla. Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä työn tekee urakoitsija, arkisin seurakunta, joka tekee myös tarvittavat käsilumityöt. Hautarivien välit aurataan sekä kirkonkylällä että Rajamäellä vain hautauksia varten. Kaikki auratut välit on hiekoitettava, emmekä resurssisyistä pysty sitä koko hautausmaan alueella tekemään. Suurin osa hautariviväleistä on lisäksi nurmea, jonka hiekoittaminen tuottaa myös hoidon kannalta ongelmia.

Haudalla käyminen on omaisille tärkeä asia, pahoittelemme että se on talvella hieman hankalampaa. Toivomme hautausmaalla kävijöiden osaavan varautua olosuhteisiin sopivin jalkinein ja toivotamme tunnelmallisia vierailuja hautausmailla.

Nurmijärven hautausmaan auraus- ja hiekoitusalueet

Rajamäen hautausmaan auraus- ja hiekoitusalueet

Hautatoimen henkilöstö

puh. 09 8789 9631          Hautatoimi toimistosihteeri