Viittomakieliset

Keski-Uudenmaan viittomakielisten kokoontumiset kevätkaudella 2020.

Viittomakielisten kerho kokoontuu kerran kuukaudessa seuraavan ohjelman mukaan. Kerhotappamiset ovat Nurmijärven seurakuntakeskuksessa, os Kirstaanti 5-7, jos ei toisin mainita.

Kevään tulevat kokoontumiset:

ti 14.1. klo 18  Keskustelemme liikunnasta ja sen tuomista hyödyistä.  Nelli-Sofia Tarvajärvi vieraana.

ti 11.2. klo 18 Ajankohatisia asioita ja kurssitarjontaa yms. Palveluohjaaja Mervi Nevalainen Kuurojen Liitosta.

la 7.3. klo 12 alkaen ulkoilu- ja virkistyspäivä Sääkin leirikeskuksen maastossa. Srk varaa makkarat ja muuta retkievästä. Viim. ilm. 2.3. mennessä Tuulalle.

ti 7.4. klo 18 Kerhoilta Ystävyyden kammarilla, os. Kuokkalantie 2. Aiheena lähi-ihmissuhteiden ilot ja haasteet, vieraana johtava perheneuvoja Lauri Anttila.

ti 29.5.klo 18 Kevätkauden päätös Sääksin leirikeskuksessa; messu kappelissa, iltapal, mahdollisuus myös saunomiseen. Mukana kuurojenpappi Janne Rissanen.

Viittomakielisten toiminnasta vastaa diakoni Tuula Moström p. 050 307 2982 tai tuula.mostrom@evl.fi.

Kerhon yhteyshenkilö Jari Pietilä, jari.pietila@kolumbus.fi.

Diakoni, Kirkonkylän kirkkopiiri
Kirstaantie 5-7