Viittomakieliset

Keski-Uudenmaan viittomakielisten kokoontumiset syyskaudella 2020.

Viittomakielisten vertaistuellinen kerho kokoontuu kerran kuukaudessa seuraavan ohjelman mukaan. Kerhotappamiset ovat Nurmijärven seurakuntakeskuksessa, os Kirstaantie 5-7, jos ei toisin mainita.

Syksyn tulevat kokoontumiset:

ti 8.9. klo 18 Sauna- ja ulkoiluilta Sääksissä. Syyskauden aloitus, illan päätteeksi iltahartaus Janne Rissanen. Ilm. Tuulalle viim. ma 31.8.

la-su 3.-4.10. Leiri Sääksissä. Leiri alkaa la klo 10 ja päättyy su klo 13. Mukana lauantaina kuurojen pappi Janne Rissanen. Leirin hinta 20€/aikuinen, 10€/lapsi. Ilmoittautuminen Tuulalle viim. 23.10. mennessä. Ulkoilua, yhdessäoloa, saunomista ja hyvää ruokaa.

ti 10.11. klo 18 Lähi-ihmissuhteiden ilot ja haasteet; johtava perheneuvoja Lauri Anttila, Nurmijärven srk.keskus

pe 11.12. klo 18 Jouluinen kirkkohetki Klaukkalan kirkossa, joulupuuro ja torttukahvit takkahuoneessa.

Viittomakielisten toiminnasta vastaa diakoni Tuula Moström p. 050 307 2982 tai tuula.mostrom@evl.fi.

Kerhon yhteyshenkilö Jari Pietilä, jari.pietila@kolumbus.fi.

Diakoni, Kirkonkylän kirkkopiiri
Kirstaantie 5-7