Apua ja tukea elämään

Kun kohtaat vaikeuksia, tai joudut kriisin keskelle, tarvitset apua. Keskustelu, vuorovaikutus ja rukous antavat lohdutusta ja toivoa. Joskus tarvitset kuuntelijaa, joskus taloudellinen tilanne on huono. Parhaiten yhteys oman alueesi diakoniatyöntekijään hoituu puhelimitse. Häneltä voit varata keskusteluajan, kun taloushuolet tai jokin elämän kriisi koskettaa.

Papit, diakoniatyöntekijät, nuorisotyöntekijät ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten.

Nurmijärven perheasiain neuvottelukeskus palvelee ihmissuhteisiin ja perheeseen liittyvissä kysymyksissä. Nyt vastaanotto myös Klaukkalan kirkon tiloissa.

LAHJOITA RAHAA. Jos koet tarvetta lahjoittaa varoja menetyksiä kokeneille, klikkaa alla kohtaa Suru, kriisi, sielä löydät toimintaohjeen.

LAHJOITA TAVARAA

Esimerkiksi tulipalon tai muun ihmisiä kohdanneen katastrofin tapahtuessa voimme yhteistyössä kunnan kanssa (kunta perustaa Facebookryhmän) luoda nopeasti keräyksen. Keräyspisteinä toimivat tuolloin

1. Klaukkalassa Kirkko

2. Kirkonkylässä Seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7.

3. Rajamäessä Seurakunan toimitilat osoitteessa Patruunantie 1

Yhteiyshenkilönä toimii diakoni Tero Konttinen p. 040 829 3411

Maahanmuuttajan kaveriksi Klaukkalassa

Kuvittele, miltä tuntuu muuttaa uuteen maahan, jossa et tunne ketään, kieli on vierasta ja tavat erilaisia. Olisiko hienoa silloin saada paikallinen ystävä, joka neuvoisi arkipäiväisissä asioissa ja saisi uuden paikkakunnan tuntumaan kotoisammalta? Ole sinä se ystävä ja tue maahanmuuttajaa kotiutumaan Nurmijärven Klaukkalaan!

Setlementti Louhelan Maahanmuuttajan ystävä -vapaaehtoistoiminnan koulutus 29.1.2018 antaa valmiudet toimia täysi-ikäisen maahanmuuttajan tai -perheen ystävänä. Koulutuksen jälkeen vapaaehtoinen tapaa Klaukkalassa asuvaa maahanmuuttajaa arjen puuhien ja vapaa-ajan vieton äärellä muutaman kerran kuukaudessa. Vapaaehtoiset saavat Setlementti Louhelalta tukea ja lisäperehdytystä vapaaehtoisena toimiseen.

Maahanmuuttajan ystävä -vapaaehtoistoiminnan koulutus 29.1.2018 klo 17-20

Nurmijärven seurakunta, Klaukkalan kirkko, Ylitilantie 6, 01800 Klaukkala

Kysy lisää ja ilmoittaudu koulutukseen viim. 24.1.2018

ohjaaja Jouni Korkeamäki, p. 044 704 4424/ jouni.korkeamaki@setlementtilouhela.fi

www.setlementtilouhela.fi

Katso myös seurakunnassa kokoontuvat vertaisryhmät ja tapahtumakalenterista ajankohtaiset tapahtumat apua ja tukea tarvitseville.