Tapahtumat, leirit ja retket

Nuortenleiri Satulinnassa pe-su 22.-24.10.

Syysloman päätteeksi 22.-24.10 on mahdollisuus lähteä viettämään huikeaa nuortenleiriviikonloppua Satulinnaan, Vain elämää- sarjasta tuttuun paikkaan, jossa Nurmijärven seurakunta järjesti viime kesänä rippileirejä (ja järjestää jälleen ensi kesänä).

Nuortenleiri on rento viikonloppu, johon kuuluu yhdessä tekemistä, hartaushetket, Raamattuakin tutkitaan, jutellaan, saunotaan (ja paljukin ehkä lämpiää) mutta tilaa on myös rentoutua ja viettää kivaa aikaa yhdessä. Ehkäpä jotain ylläriohjelmaakin saattaa olla tiedossa.

Ilmoittaudu mukaan ja ota kaverisikin! Leirin hinta on 40e mutta maksuvapautusta voi hakea jos hinta tekee tiukkaa. Kysele lisää leirin ohjaajilta.

Syksyistä viikonloppua lähtee viettämään kanssasi Eve ja Iitu, ehkä vielä joku kolmaskin.

Odotamme innolla yhteistä leiriä! Lähde mukaan! Lisätietoa Eveltä ja Iitulta.

Ilmoittautumiset 10.10 mennessä tämän linkin kautta.

Nuorten joulujuhla Nurmijärven seurakuntakeskuksella pe 17.12. klo 17-20

Sinä! Juuri sinä! Tule viettämään nuorisotyön kaikkien toimintojen yhteistä syyskauden päätöstä ja joulujuhlaa! Mukana isoskoulutusväki, wanhat isoset, varkkaisoset, kerhonohjaajat, sporttiryhmä, pelikerho ja keitä meitä nyt onkaan! Yhteistä kivaa ja jotain hyvää.