Tapahtumat, leirit ja retket

EWJ-retki NNS keikalle pe 23.9.

Perjantaina 23.9. ei ole Klaukkalan kirkolla EWJ-iltaa, mutta Iiris ja Timo ovat viemässä joukkoja EWJ-retkelle Hyrylän Tähtitaivaaseen jossa pientä iltapalaa, NNS:n konsertti ja elokuva.

Yhteiskuljetuksen aikataulu:
Lähtö 16.45 Rajamäen Rajakaari, 16.55 Nurmijärven seurakuntakeskus, 17.10 Klaukkalan kirkko.
Paluulähtö 21.00 Tuusulasta. 21.30 Klaukkalan kirkko, 21.45 Nurmijärven seurakuntakeskus, 21.55 Rajamäen Rajakaari

Ilmoittautumislinkki EWJ-retkelle tässä. Ilmo auki 22.9. asti.

EWJ-suurnuortenillat Klaukkalan kirkolla

Perjantaisin klo 18.00-21.30 (18.11.). Lisää infoa Viikkotoiminta-sivulta. Tässä linkki.

Nuortenleiri Satulinnassa 21.-23.10.

Mikä olisi parempi tapa päättää syysloma, kuin lähteä leirille kauniiseen Satulinnaan hyvällä porukalla?

Leiri maksaa 40e.

Ilmoittaudu nuortenleirille! Ilmoittautumislinkki tässä. Ilmo auki 9.10. asti.

Nuorten aikuisten lauta- ja roolipelileiri Sääksissä 21.-23.10.

K-18 -tapahtuma täynnä rentoa pelailua. Lisää infoa Pelitoiminta-sivulta. Tässä linkki.

Ilmoittautuminen auki. Linkki Pelitoiminta-sivulla.

Nuorten joulujuhla perjantaina 16.10.

Tule viettämään nuorten yhteistä, suurta joulujuhlaa Nurmijärven seurakuntakeskukselle (Kirstaantie 5-7). Ohjelmistossa joulupuuroa, herkkuja, joululauluja ja kivaa yhteistä ohjelmaa. Tapahtuma on avoin ja suunnattu kaikille nuorisotyön toiminnassa mukana oleville: isosille, kerhonohjaajille, sporttiryhmäläisille, avustajille, pelikerhon väelle, ... kaikille!