Tapahtumat, leirit ja retket

Ronttifest pe 4.10.

Lähiseurakuntien yhteinen nuorten musiikkitapahtuma Hyvinkään kirkossa klo 18-21. Esiintyjinä Palmi, Mikko Vaismaa ja NNS.

Tapahtumaan on yhteiskuljetus. Lähtö klo 16.40 Klaukkalan kirkko, klo 16.55 Nurmijärven seurakuntakeskus ja klo 17.10 Rajamäen Rajakaari. Paluu takaisinpäin noin klo 21.10.

Tapahtuma on ilmainen. Tervetuloa mukaan :)

Ilmoittaudu TÄSTÄ

Nuorten syysleiri Sääksissä pe-su 18.-20.10.

Tule mukaan rennolle nuortenleirille, jossa tutustutaan uusiin ihmisiin, jutellaan elämästä, uskosta ja mietitään mille elämässämme annamme aikaa ja mikä oikeasti on tärkeää. Lisäksi tiedossa hauskaa iltaohjelmaa ja yhdessäoloa, hiljaisuutta ja lepoa hartaushetkissä sekä paljon laulua ja naurua. Tule mukaan syksyiseen Sääksiin!

Ilmoittautuneille leirikirje tulee viikolla viikolla 41. Leiri maksaa 30e. Kysymyksissä ota yhteyttä Eveen (eeva-maria.kanerva@evl.fi).

Ilmoittautuminen TÄSTÄ

Maata Näkyvissä -festarit la 16.11.

Päiväretki nuorten kristillisille musafestareille Turkuun. Ilmoittautuminen ilmestyy pian.

Monikulttuurinen nuortenleiri pe-su 29.11.-1.12.

Nuorten joulujuhla pe 13.12. klo 17

Laitetaan syksy pakettiin ja fiilistellään joulua Nurmijärven kirkossa ja seurakuntakeskuksella.